Dit selvhelbredende sind

Sprog: Dansk
Sideantal: 196
Udgivet: 24-02-2017
ISBN10: 8793046618
ISBN-13: 9788793046610
Forlag: EC Edition

Nu er det tid til at blive introduceret til tre principper, der med stor sandsynlighed kan ændre dit liv. Dit selvhelbredende sind af Mette Louise Holland indfører dig i hvordan sindet virker, og hvordan du får det bedste ud af det.

Dit selvhelbredende sind bygger på tre grundprincipper, der ligger bag vores sind og har stor indflydelse på hvordan vi oplever livet. Det drejer sig om bevidsthed, tanker og livskraft. Alle sammen principper, der kan lære dig at blive mere fri og glad, og ikke mindst at hvile i dig selv.

Er du klar til personlig udvikling? Så kan denne bog hjælpe dig.

Klinikken, Martine C. Hansen – Nordlys massageterapeut og coach – fra Badeanstalten Spanien – er flyttet til en ny adresse, stadig i midtbyen i rolige omgivelser – i. Vidste du at det menneskelige sind er selvhelbredende? At stress, angst, depression, bekymring, afhængighed m.

m.

ikke er kroniske sygdomme, men mentale tilstande. Kranio Sakral Terapi. Kranio Sakral Terapi løsner på forunderlig vis spændinger i krop og sind. Med denne dybe og blide behandling, hjælper jeg din krop til at. Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi er en utrolig blid og dyb behandlingsform, der kan bruges på babyer, børn, unge og voksne. Det er en dyb afspændings terapi, som. Meditation. Gennem en regelmæssig udøvelse af meditation kan du øge evnen til at navigere bevidst igennem dit liv. Kurset indeholder enkle og korte. Her kan du blive klogere på symptomernes hemmelighed – både ved at læse på denne side og ved at downloade e-bog – lær mere om METAsundhed og metamedicin. På denne uge vil vi give vores krop og sind en pause og styrke vores organismes selvhelbredende kræfter. Vi er i virkeligheden ret plastiske, dvs får kroppen den. Landsforeningen for PTSD i Danmark er en forening, for både pårørende, Behandlere der søger information om PTSD, PTSD ramte og selvfølgelig for alle andre, som. Ved achalasi er der tale om, at ringmusklen mellem spiserøret og mavesækken ikke kan slappe af, når man spiser.

Det skyldes en nerveforstyrrelse og medfører, at.

Dit selvhelbredende sind

Leave a Reply