Dønningerne

Sprog: Dansk
Sideantal: 191
Udgivet: 30-10-2014
ISBN10: 8793068913
ISBN-13: 9788793068919
Forlag: Skriveforlaget

Selv om det er 27 år siden, Agnete forlod sin mand, har hendes to voksne børn aldrig for alvor tilgivet hende – føler hun. De synes stadig, det er ”synd for far”, men ellers har de det okay med Agnete. Hun er der jo til at passe børnebørnene og har masser af tid som pensionist til at lette hverdagen for de travle småbørnsforældre. Agnete har dog andre planer. Hun er slet ikke færdig med sit eget liv endnu, og en dag pakker hun sin kuffert og rejser alene til Spanien. Uden returbillet.

We would like to show you a description here but the site won’t allow us. Læs om Dønningerne. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788793068919, køb den her Selv om det er 27 år siden, Agnete forlod sin mand, har hendes to voksne børn aldrig for alvor tilgivet hende – føler hun. De synes stadig, det er ”synd for. En dønning er en vindskabt bølge, der eksisterer længe efter, at vinden har lagt sig. Dønninger kan bevæge sig over store afstande, op til flere tusind km. Da. 10/8/2013 · målet blev IKKE godkendt ;P Kampen endte 1-3 til SønderjyskE Barn i dønningerne af kolonitiden (uforkortet) | Elisabeth Toubro to stream in hi-fi, or to download in True CD Quality on Qobuz.com Køb Dønningerne. Selv om det er 27 år siden, Agnete forlod sin mand, har hendes to voksne børn aldrig for alvor tilgivet. Dønningerne fra præsident Xi Xi Jinpings magtdemonstration på den kommunistiske partikongres ruller ud over Kina – og endnu længere. Kina skal være en økonomisk. Lake Esrum, Fredensborg,.

Sidde ved rundbænken og betragte de gamle færgebåde egetræet og dønningerne på det stille sø, der rammer bredden og molen. Elisabeth Toubro – Barn I Dønningerne Af Kolonitiden (Uforkortet) music MP3 album at CD Universe, enjoy top rated service and worldwide shipping.

Dønningerne

Leave a Reply