Drengene

Sprog: Dansk
Sideantal: 189
Udgivet: 02-10-2014
ISBN10: 8763835096
ISBN-13: 9788763835091
Forlag: Høst & Søn

Drengene handler om de tre veninder, Bella, Momo og Kim. Pigerne holder sig for sig selv – gerne i Bellas drivhus. Drivhuset er pigernes frizone. Her kan de glemme omgivelserne, glemme at de har en krop, som forandres og ikke mindst glemme forældrene, som ikke altid forstår.I drivhuset har Bella en ganske særlig blomst, og nektaren fra den viser pigerne vej til en helt anden verden!Jeg-fortælleren Kim opdager pludselig en helt ny side af sig selv. En side, der både skræmmer og fascinerer…Drengene var nomineret til Nordisk Råds pris for børne- og ungdomslitteratur 2013.Pressen skrev:»Med Jessica Schiefauers ‘ Drengene’ om veninderne Kim, Bella og Momo og deres kroppe får vi en fuldbyrdet queerroman. Drik af den forbudte blomst og se på dit køn med nye øjne […] det her er en ungdomsroman for det 21. århundrede.Ungdommelig usikkerhed? Selvfølgelig. Forsmået kærlighed? Det er klart. Utilpassede bad boys? Til overflod. Komplicerede venskaber? Ja da! og også en antiklimatisk første gang, spørger du? Jo vist. Jessica Schiefauer kender sin genre, men hold nu fest, hvor tager hun uniformen på og danser cancan i den til den revner […] Med Drengene siger Jessica Schiefauer befri dit liv til en ny generation.«- Anita Brask Rasmussen, Information»Det er en dragende og fascinerende historie om en ung pige der er usikker på sig selv og sin krop, men som får en unik mulighed for at ændre sig som hun har lyst til. Men også en historie om, at alt har sin pris og det ikke altid er en pris man har lyst til at betale […] Et oplagt køb til folkebiblioteket, men også skolebibliotekerne bør overveje titlen, der vil kunne lægge op til mange interessante diskussioner i de ældre klasser.«- Martin W. Hansen, Lektør»Romanen er rigtig velskrevet og emnet er aktuelt og leveret på en super spændende måde. Plottet er rigtig godt fundet på. Den er bestemt værd at læse- både for piger og drenge!«8/10 stjerner – bookeater.dk

Videoer fra Drengene fra Angora og Angora by Night Drengene – Live Musik. 551 likes. Drengenes.

dk er 3 glade musikanter, som spiller for enhver festilig forsamling. Vi spiller de bedste af de bedste. ROBOTBOYS is a wold famous Danish poppin dance duo, WINNER of Denmarks’ Got Talent 2008, touring around the world ever since! Also WINNER of Copenhagen Chore. Drengene.com.

login. password. Drengene.com. login. password. With Simon Kvamm, Esben Pretzmann, Rune Tolsgaard, Mikael Bertelsen.

Three comedians appear in various sketches.

Drengene. 126 likes. vi er nogle venner der har oprettet denne side for at vise facebook brugere hvad der sker i vores liv, vi laver en masse sjove og. 8/4/2011 · Drengene has 1,011 ratings and 82 reviews. Drengene handler om de tre veninder, Bella, Momo og Kim. Pigerne holder sig for sig selv – gerne i Bellas driv. ‘Drenge’ af Johannes Christiansen 1963 Analyse punkter * Handling * Sproget * Genre * Personerne * Spørgsmål til klassen * Perspektivering * Fortolkning Drengene fra Sankt Petri Af Bjarne Reuter, 1991 Resume Bogen handler om nogle drenge, der har dannet en gruppe, som går imod tyskerne.

Det starter med næsten.

Virtual Manager is an online manager game where you take the role of a football (soccer) club manager and have to lead your team to victory. You create, train and.

Drengene

Leave a Reply