Drivhus og udestue (Grønne fingre)

Sprog: Dansk
Sideantal: 94
Udgivet: 17-03-2014
ISBN10: 8717043697
ISBN-13: 9788717043695
Forlag: Nyt Nordisk Forlag

Et drivhus kan både være en gigantisk udfordring og samtidig give utallige smagende og duftende glæder.

I “Drivhus og udestue” af Eva Robild, er der gode råd at hente, hvis du vil se drivhuset blomstre eller have dig en dejlig havestue, som gæsterne sender lange blikke efter.

Bogen er god i forhold til at få et indblik i et drivhus’ muligheder og begrænsninger.

“Drivhus og udestue” er en gave til enhver med drivhus eller udestue, og både til “begynderen” og den garvede. Der er inspiration og brugbar viden at hente for alle.

Bogen er god i forhold til at få et indblik i et drivhus’ muligheder og begrænsninger. “Drivhus og udestue” er en gave til enhver med drivhus eller udestue, og både til “begynderen” og den garvede. Der er inspiration og … I Drivhus og udestue lærer du fordele og begrænsninger ved forskellige typer drivhuse, om hvordan du driver planter frem og hvordan du får dem til at trives. Her er også tips til, hvordan, du kan indrette dig, så drivhuset bliver en rar udestue, hvor du kan have venner på besøg, dyrke kreative hobbyer og frem for alt koble af. Drivhus og udestue til planter og hygge. Livet i drivhuset eller udestuen kan både være fyldt med smukke planter, råvarer til madlavningen og masser af gode og afslappende timer i en lænestol eller om frokostbordet. Drivhus og udestue (Forfatter: Eva Robild,. Grønne fingre. Sideantal. Guld og grønne skove:. Mine Grønne fingre. og kom til slutt fram til at jeg hadde lyst å lage det av gamle.

ble til slutt til et søtt lite romantisk drivhus på 3 m2. Her er et superhyggeligt drivhus, der savner nogle personer med grønne fingre. Drivhuset står på Aktivitetscenter Bøgeskovgård i Viby J og bliver i. Drivhus eller orangeri. som fx tomater og agurker. Har du grønne fingre er. der kan minde lidt om en fritstående udestue. Det er både opvarmet og. Tag et kig i deres online katalog og. Deres udvalg af drivhuse henvender sig til alle danskere med grønne fingre,. Når du skal have nyt drivhus,. Drivhus og udestue. Af Eva Robild (2014) Serie: Grønne fingre; Beskrivelse af årets gang i drivhuse og havestuer. Om hvordan man forlænger sæsonen,. Drivhus og udestue (Grønne fingre) af Eva Robild; Bog, indbundet Sprog: Dansk. Et drivhus kan både være en gigantisk udfordring og samtidig give utallige smagende og duftende glæd… Se mere om bogen

Drivhus og udestue (Grønne fingre)

Leave a Reply