Drivkraft og motivation

Sprog: Dansk
Sideantal: 207
Udgivet: 02-01-2005
ISBN10: 8790828372
ISBN-13: 9788790828370
Forlag: Forlaget Tro-fast

Anders Hallgren har i over 50 år levet og arbejdet med hunde og er kendt i mange lande via sine mange bogudgivelser og sit arbejde med problemløsning og uddannelse af rednings-, service-, mug- og kantarelhunde.

Anders Hallgren er kendt for sine venlige træningsmetoder og er imod al hårdhændet og autoritær hundetræning.

Når det drejer sig om professionelle arbejdshunde, er der brug for stor præcision og sikkerhed i arbejdet, da der kan være menneskeliv på spil.

Mange hunde består ikke prøven for at blive optaget i træningen, men er det altid fordi hunden ikke er god nok? Handler det ikke også om at finde den rette kombination af hund og fører, og hvad er det egentlig, der er brug for hos en god potentiel arbejdshund?

Hvilke krav bør man stille til en kommende arbejdshund?

Og hvad skal der til, hvis man bare gerne vil gøre en helt almindelig hund til en god kollega?

Anders Hallgren skriver:Det, der har slået mig mange gange er, at vi faktisk tror, at vi kan lære hundene at søge. Det kan vi ikke – det er dem, der er specialisterne, ikke os. Det eneste vi kan gøre er at vise dem, hvad de skal søge efter. Det, vi skal bestræbe os på at lære, er hvordan vi kan motivere dem til arbejdet. Gang på gang oplever jeg, at det ikke drejer sig om indlæring, når der er problemer i træningen, men i stedet er et spørgsmål om drivkraft og motivation. Derfor valgte jeg at fokusere på disse vigtige emner, da jeg skulle skrive en bog om det at træne arbejdshunde og hunde til konkurrence.Mange eksempler i bogen handler om søgearbejde og lignende, men drivkraft og motivation spiller samme store rolle i alle andre former for hundetræning. Så uanset om du træner redningshunde, politihunde, agility, lydighed, cirkuskunster eller hvad som helst med din hund, er disse grundelementer yderst vigtige.

MOTIVATION! Sådan skaber du personlig drivkraft!.er Mark Anthonys populære foredrag om hvordan du skaber og vedligeholder positiv DRIVKRAFT hos dig selv og … Motivation er drivkraft – Den Motiverende. fokus på sundhed og livsstil er med til at forstærke menneskers ønske om og behov for forandring. men hvad med motivationen? Køb ‘Drivkraft og motivation’ bog nu. Anders Hallgren har i over 50 år levet og arbejdet med hunde og er kendt i mange lande via sine mange. 1. Motivation ochdrivkraftUtmana systemet och bygga broar 2. • Det var en flicka, hon var en snärta,• hon bar det klingande namnet Märta.• Vi bruka” träffas… ‘Chris MacDonald har besøgt flere af EG’s lokationer og alle steder har han bragt et pust af energi ind i vores lokaler og til vores medarbejdere. Gå-hjem-møde: Kom til Mark Anthonys populære og skarpe foredrag om, hvordan du skaber og vedligeholder positiv motivation hos dig selv og andre. Denne blog handler om aktiviteter med mine hunde: Lille Bjørn, Norwich terrier og Max, border terrier.

Der er mange indlæg om Megan, engelsk springer spaniel, som. Forfatter: Anders Hallgren, Titel: Drivkraft og motivation, Pris: 246,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet HK Stat holder pændende medlemsarrangement i Aalborg om uddannelse og karriere. a Motivation Motivation = Indre og ydre drivkraft a Motivation Motivation = Indre og ydre drivkraft Motivation = motiv til at bevæge sig/flytte sig Motivation har en.

Drivkraft og motivation

Leave a Reply