Dyr med næb ordnet efter antal vinger

Sprog: Dansk
Sideantal: 76
Udgivet: 16-08-2013
ISBN10: 8799576813
ISBN-13: 9788799576814
Forlag: Forlaget Fuglekøjen

Dyr med næb ordnet efter antal vinger er en poetisk oplevelse, som sætter verden og dyrene i et logisk og helt nyt system.

Birgitte Krogsbøll står bag digtsamlingen her, og hun har sat sig for at indele omverden ved hjælp af iagttagelser. Dyr med næb ordnet efter antal vinger har modtaget store roser af kritikere landet over, for at være både pjanket og poetisk, men også nytænkende og anderledes.

Dette er en perfekt bog til alle der holder af digte.

Birgitte Krogsbøll har efter min mening begået lidt af en genistreg med sin digtsamling.

Enhver listeskriver og kartotekskigger vil elske at læse udgivelsen igen. Dyr med næb ordnet efter antal vinger Birgitte Krogsbøll Pris Bøger: Dyr med næb ordnet efter antal vinger pdf – (KR 0.00); Dyr med næb ordnet efter antal vinger. dyr med næb ordnet efter antal vinger: er en smuk, besynderlig, sjov, klog og dybt poetisk bog, men samtidig får den sagt noget om selve indretningen af menneskers. Forfatter: Birgitte Krogsbøll, Titel: dyr med næb ordnet efter antal vinger:, Pris: 134,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Dyr med næb ordnet efter antal vinger: Birgitte Krogsbølls digtsamling er en finurlig blanding af poesi og logik. Den er et forsøg på at ordne,. Birgitte Krogsbølls bog er en blanding af poesi og logik; et forsøg på at ordne, inddele og kategorisere en nær omverden, ik.

Køb ‘dyr med næb ordnet efter antal vinger:’ bog nu.

Birgitte Krogsbølls bog er en blanding af poesi og logik; et forsøg på at ordne. POELOGIK. Birgitte Krogsbølls seneste bog er en bandling af poesi og logik; et forsøg på at ordne, inddele og kategorisere verden, ikke mindst dyrene. Birgitte Krogsbølls bog er en blanding af poesi og logik; et forsøg på at ordne, inddele og kategorisere en nær omverden, ikke mindst dyrene, via konkrete. Find den billigste pris på dyr med næb ordnet efter antal vinger og køb bogen online

Dyr med næb ordnet efter antal vinger

Leave a Reply