EASY italiensk kogebog

Sprog: Dansk
Sideantal: 220
Udgivet: 09-03-2010
ISBN10: 8778576857
ISBN-13: 9788778576859

Korte og klare beskrivelser af ingredienser, udstyr og teknikker til italiensk madlavning.Trin for trin beskrives over 70 autentiske opskrifter, der får tænderne til at løbe i vand på alle Italiens rejsende.Tidsplaner til 12 menuer, som viser, hvordan opskrifterne sættes sammen – fra den enkle frokost for 2 til festmiddag for 8.Fil størrelse: 97352 KB

Login Log ind – så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i: Sølvskeen bog: SØLVSKEEN er indbegrebet af den italienske madbibel og kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør.

Over 20. Sprut er godt. Sprut i kage er dobbelt så godt! Så i denne søde juletid, hvor der skal hældes så mange kalorier indebords som overhovedet muligt, skyllet ned med. Efter en mindre udflugt med kollegaerne – igen – hvor vi liiiiige måtte forbi Lagkagehuset for at udse sortimentet (og kaste konstruktiv kritik, eller bare kritik. Til i dag havde jeg taget en dyreryg op. De andre gange jeg har lavet dyreryg og kølle, har jeg valgt at lave hele udskæringer og tilberedt kødet på benen for at. Handels- og Søfartsmuseet søkortsamling. Stikord: Artikelnr: Periode: Side: Skib: 50 år med danske motorsejlere – artikel af Frederik Frederichsen.

EASY italiensk kogebog

Leave a Reply