E-handel

Sprog: Dansk
Sideantal: 46
Udgivet: 01-12-2013
ISBN10: 8792093361
ISBN-13: 9788792093363

Denne bog er udviklet til brug for alle, som ønsker at beskæftige sig med handel på nettet. Bogen er ligeledes egnet til undervisning fx i valgfaget e-handel på handelsskolen.Formålet med bogen er at udfylde det tomrum der er mellem korte råd på få linier på diverse hjemmesider og de større bogværker om markedsføring og salg på nettet.Gennem bogen klædes læseren på til at gøre sig fornuftige overvejelser om formål og mål med e-handel samt at kunne indgå i en meningsfuld dialog med de eksperter der skal udføre opgaven med at etablere, vedligeholde og markedsføre selve sitet (e-butikken).Fil størrelse: 18995 KB

eHandel.com er en nettside som har som mål å inspirere og hjelpe netthandelsgründere som er i startfasen på sitt ehandelseventyr Sammenlign priser og find de bedste priser og tilbud på telefoner, tablets, tilbehør til mobilen og en verden af gadgets – Sammenlign priser & find de bedste tilbud E-handel adskiller sig på nogle områder fra salg fra fysiske butikker. Under dette tema kan du læse om informationsforpligtelser og forbrugernes fortrydelsesret. E-business og e-handel er fremtidens succesfaktorer uanset om I sælger B2B, B2C eller B2G. DI Handel hjælper jer igennem hele jeres e-handelsrejse. Advokat Christoffer Jørgensen er specialiseret inden for e-handel, fast ejendom samt virksomhedsdrift som virksomhedsopstart, ejeraftaler og kontrakter.

E-handel er det mest markante vækstområde i detailhandlen, og netbutikken er blevet en salgskanal ved siden af den fysiske butik. For the functionality of this site to work it is necessary to activate JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browsers. Eksportrådet har udviklet en række services, der hjælper din e-handelsvirksomhed i gang med online-eksport til udlandet eller med salg til udenlandske e. Blog — SAP har lanserat SAP Omnichannel Banking som ska hjälpa banker att snabbare och enklare tillhandahålla digitala och individuella tjänster för sina kunder.

E-handel

Leave a Reply