En anden tid, et andet liv (en roman om en forbrydelse, nr. 2)

Sprog: Dansk
Sideantal: 426
Udgivet: 28-02-2013
ISBN10: 8771460039
ISBN-13: 9788771460032

En kontorchef ved en statslig myndighed myrdes i sin lejlighed på Östermalm i Stockholm. Opklaringen mislykkes, og sagen lukkes. Men det ser ud til, at den lever et hemmeligt liv. I hvert fald går Säpo, Sveriges sikkerhedspoliti, rundt og stiller en masse spørgsmål om den afdøde.Ti år senere. Lars Martin Johansson er blevet udnævnt til operativ chef for Säpo. Det er nye tider og på høje tid at få ryddet op i de skabe, som Johanssons forgængere har fyldt med skeletter. En opgave, som Johansson med stor ildhu giver sig i kast med. Men det bliver ikke, som han har forestillet sig. I stedet kommer det til at handle om en anden tid, hvor folk levede et andet liv.EN ANDEN TID, ET ANDET LIV er anden del af Palme-trilogien – en mesterlig, klassisk spændings- og konspirationshistorie, hvor Leif GW Persson med stor indsigt og skarp pen løser den gamle sag om mordet på den svenske statsminister Olof Palme.Skønt at fortabe sig i en så velskrevet og vidende mursten … ikke alene er du godt underholdt. Tillige er du blevet ikke så lidt klogere på dig selv og din tid, når sidste side er vendt.Nordjyske StiftstidendeHan er flyvende. Vi er taknemlige … det er meget svært ikke at misunde Sverige denne Persson.B.T.En tankevækkende stor og fascinerende læseoplevelse, der vil gå præcist ind hos genrens læsere.Fyens StiftstidendeEn stærkt underholdende efterfølger til sidste års succes “Mellem sommerens længsel og vinterens kulde” … Persson er for tiden en af Sveriges allerbedste kriminalforfattere.Berlingske TidendeFil størrelse: 1071 KB

Læs om En anden tid, et andet liv (en roman om en forbrydelse, nr. 2). E-bogen fås også som Lydbog eller Brugt bog. E-bogens ISBN er 9788771460032, køb den her Køb En anden tid, et andet liv. En kontorchef ved en statslig myndighed myrdes i sin lejlighed på Östermalm i Stockholm.

Opklaringen mislykkes, og sagen lukkes. Get this from a library! En anden tid, et andet liv : en roman om en forbrydelse. [Leif G W Persson; Bjarne Nielsen] Læs om En anden tid, et andet liv (Palmetrilogien, nr. 2) – en roman om en forbrydelse. Udgivet af Modtryk.

Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Låner- eller cpr-nr. Pinkode. Titlen findes som. Bog (2) Lydbog (cd) (1) Bog; En anden tid, et andet liv : en roman om en forbrydelse.. En kontorchef myrdes i. Låner- eller cpr-nr.. Lydbog (cd) (1) Bog; En anden tid, et andet liv : en roman om en forbrydelse. Af Leif G. W. Persson (2004). et andet liv : en roman om en. En anden tid, et andet liv: en roman om en forbrydelse.

Nr. i serien. En anden tid, et andet liv er efterfølgeren til kriminalromanen Mellem sommerens længsel. En anden tid, et andet liv : en roman om en forbrydelse.. En kontorchef myrdes i sin lejlighed i Stockholm.. et andet liv : en roman om en forbrydelse. Låner- eller cpr-nr. Pinkode. Opret bruger.. En anden tid, et andet liv : en roman om en forbrydelse.. En anden tid, et andet liv. En anden tid, et andet liv : en roman om en forbrydelse.. En kontorchef myrdes i sin lejlighed i Stockholm.. et andet liv : en roman om en forbrydelse.

En anden tid, et andet liv (en roman om en forbrydelse, nr. 2)

Leave a Reply