En bid af Malou

Sprog: Dansk
Sideantal: 112
Udgivet: 01-09-2016
ISBN10: 8793434278
ISBN-13: 9788793434271
Forlag: Egolibris

I dagens travle børnefamilier kan det være svært at finde tid til at lave lækker mad. Særligt hvis man har kræsne børn, der rynker på næse af det meste. Men det kan der forholdsvis let ændres på, fordi mad er ikke bare mad – mad er også en naturlig måde, vi kan anvende til at kontrollere og kommunikere følelser med.

I EN BID AF MALOU giver livsstilscoachen Malou sit bud på, hvordan maden kan samles i familiehøjde med lette opskrifter og håndgribelige råd til at få vendt ulvetimen til en hyggestund – også omkring bordet.

D er er lidt engelsk ord på de først par sider i historien. En lille historie af min voksne datter Malou og jeg Ann havde da vi var nede på Hedonism II resortet. I går havde jeg en flok kagedåser på besøg til en bid mad. Nu hvor jeg bor alene, ser jeg altid ekstra meget frem til at lave mad til andre – så de skulle rigtig. Litteratur. Martinov, Niels: C.V. Jørgensen – En biografi om den danske rockpoet, ISBN 87-7055-095-6; Eksterne henvisninger.

Fyens Stiftstidende: En biografi uden bid Forfatter: Titel: Dato: Uddrag af novellen: Merlin: En uventet jul: 0201 2017 ”Hvad Fanden laver i?” lyder min kones stemme fra døren, og i to hurtige skridt er. 12 – Tidsmaskinen Skrevet af denkaadekyk Tilføj til min liste. Tidsrejser er mulige, jeg ved det, jeg har gjort det selv. Det er faktisk ikke så svært, når man. Osso buco er en af efterårets og vinterens dejligste simreretter, og selv om den tager nogle timer at lave, så er denne opskrift ganske nem at gå til. 107 – Han tog mig bare – hensynsløst Del 1 2 Skrevet af maxton33 Tilføj til min liste. Min mand er en blid, blød og omsorgsfuld elsker, han vil gøre alt godt for. D ette er en sand historie, da jeg fik min sexdebut, navne er ændret på min mor, min mors veninde og mig… Min mors veninde Helen, har kendt mig lige siden jeg var. Dyreværnet bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Cookies giver os viden om brugen af siden, så vi løbende kan optimere. Jeg har et meget blødt punkt for kanelsnegle og alt i den dur. Min kærlighed til kanelbagværk blomstrede for alvor op, da jeg i starten af mine teenageår.

En bid af Malou

Leave a Reply