En dejlig overraskelse

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 27-06-2012
ISBN10: 8770908656
ISBN-13: 9788770908658
Forlag: Turbine

En dejlig overraskelse

En smuk forårsdag efter en lang og mørk vinter, duftede alting pludselig lysegrønt. Hr. Pastor kunne mærke en mild brise mod sit ansigt, og han sugede forårsluften dybt ned i lungerne.

»Jeg holder fri resten af dagen. Jeg vil ud til havet!«

Hans husholderske Marie blev overrasket over at se, hvor meget forår der pludselig var gået i hr. Pastor.

»Sikke du kan! Men gør mig en tjeneste. Tag noget frisk havluft med tilbage til mig.«

Hr. Pastor lo: »Marie, du er skør! Hvilken tosset idé!«

I tre små historier følger vi den rare hr. Pastor, der holder af at glæde sig over de små ting i livet: En tur til havet, nye og gamle venner og en dejlig overraskelse … En sød og hjertevarm historie af Dimitri Casteleyn med fantasifulde og unikke illustrationer af Klaas Verplancke, der gemmer på mange sjove detaljer.

I dag fik vi en dejlig overraskelse. Et par gode venner kom på besøg. Sådan en pludselig visit bliver man glad af! Så er jeg efter en dejlig ferie i Danmark kommet hjem til Aasiaat. Turen hjem fra Danmark var problemfri, men der var MEGET koldt i Kangerslussuaq, da vi. I går formiddags, sagde Palle pludselig, når du er færdig, skal vi lige ud og køre. Ok, sagde jeg, hvad skal vi. Det ville han dog ikke ud med. Vi. En dejlig overraskelse til lektioner En relativt billig bon Adskillige køreskoler tilknyttet i landet Også converteble til køreundervisning I dag er en skøn dag! Vi kunne sove længe, hvilket var stærkt tiltrængt for især Bo, og vi skulle ud og møde Katja og Kims lille grisling for første. 17.

02.2010 · Vores familie, mor – far og 2 piger på 4 & 5 år, bor pt. på et nedlagt husmandssted 24 km syd for Århus. I sommeren 2008 besluttede vi os. I dag skulle jeg have været til København. Til et møde. To timers møde og 7 timer i toget.

Jeg slap. Søde kolleger har lovet at tage over for mig. Danske Spil kunne heldigvis fortælle, at manden udover sine 39 kroner også havde vundet en million kroner på Millionærgarantien. ”Jamen, det var da.

Forfatter: Dimitri Casteleyn, Titel: En dejlig overraskelse, Pris: 167,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Det er muligt at købe mønster og syvejledning til mine etuier og er du interesseret, skal du blot sende mig en mail. Husk at skrive hvilket etui, du er.

En dejlig overraskelse

Leave a Reply