En lille god gerning

Sprog: Dansk
Sideantal: 479
Udgivet: 10-02-2017
ISBN10: 877116202X
ISBN-13: 9788771162028
Forlag: Bazar

Forfatteren Lucy Dillon er nutidens succes-romanforfatter som altid får sin romaner krydret med moral og kærlighed og råhygge, samt et glimt af humor.Hvad kan du gøre for at gøre verden til et bedre sted at være?Umulig-at-lægge-fra-sig roman om venskab og hemmeligheder- men mest af alt en roman om at udvise godhed og omsorg for mennesker, man ikke kender Libby hjælper en fremmed, og forvandler sit liv i processen. Libby og hendes mand Jason er flyttet tilbage til hans hjemby at forvandle familiens Bed and Breakfast til et moderne og trendy hotel.

De har lagt London bag sig – og med det alle minder på godt og ondt.

En dag, hvor Libby er ude at gå tur, finder hun en bevidstløs og såret kvinde. Det viser sig, at kvinden har mistet sin hukommelse; hun ved ikke, hvorfra hun kommer, hvor hun var på vej hen, og værst af alt synes ingen at savne hende …

Da Libby tilbyder at tage sig af hende, sætter denne lille handling af venlighed en kæde af begivenheder i gang, der kommer til at ændre mange menneskers liv.

Lucy Dillon er født i Cumbria i Nordvestengland og har arbejdet i bogbranchen i mange år. Nu er hun fuldtidsforfatter i Herefordshire, hvor hun bor med sine to hunde. Lucy Dillons bedstsælgende roman Ensomme hjerter og hjemløse hunde (på dansk i 2014) har vundet The Romantic Novelist Association’s Novel of the Year Award. Mine 100 ting udkom på dansk i 2015.

Konkurrencen er slut og det er desværre ikke længere muligt at nominere en god gerning og deltage i konkurrencen om gavekort på 1.000 kr. Alle vindere. En religion uden gud? Buddhister har ingen gud på samme måde som kristne, jøder og muslimer. Der er ingen skabergud og ingen almægtig herre, der bestemmer Prinsessen klynker, måske af smerte, måske af liderlighed, det rager Daddy. Jeg ser kun en lille fræk godte, ligge og se indbydene ud, fornemmelsen af.

Alletiders efterskole i Vestjylland. Kristen efterskole bygget på solide kristne værdier. Vælg mellem hele 6 forskellige linjer: Sportslinje, bibellinje. Så kan du godt begynde at glæde dig. Velkommen til min hjemmeside og min frække verden. Jeg håber du vil nyde atlæse rundt på mine sider og finde. Tidligt om morgenen søndag d. 27. april i år fik jeg en email fra en læser, der dagen forinden havde overværet en koncert med Niels Hausgaard i. Drabet på Niels Erik Vangsted og hans begravelse. Natten mellem den 17. og 18. august 1943 fandt der en våbennedkastning sted ved Madum Sø i Rold skov. Gratis erotiske historier, noveller og tekster. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. En informationsmotorvejsafkørsel til et sted, hvor der er billeder, nyheder og guf for folk, der kender mig, gerne vil kende mig eller bare snublede over. Har du oplevet noget frækt du vil dele med andre, har du frække, sjove eller perverse erotiske fantasier, eller har du bare skrevet til.

En lille god gerning

Leave a Reply