En ordentlig mundfuld

Sprog: Dansk
Sideantal: 207
Udgivet: 07-04-2017
ISBN10: 8763850421
ISBN-13: 9788763850421
Forlag: Rosinante

En ordentlig mundfuld er en samling af 20 noveller, hvor man møder en række mennesker der er i en slags overgangsfase eller livskrise, oftest i forbindelse med afslutningen på et parforhold.

En ordentlig mundfuld er en række velskrevne fortællinger om helt almindelige mennesker, hvis liv er helt almindelige – pånær når de ikke er det.

Tyve noveller om helt almindelige mennesker med almindelige liv. Hørslev beriger endnu engang med sin særlige evne til at beskrive livet, og dét er ofte en. Tyve noveller om helt almindelige mennesker med almindelige liv.

Hørslev beriger endnu engang med sin særlige evne til at beskrive livet, og dét er ofte en. En ordentlig mundfuld has 30 ratings and 2 reviews.

Mette said: Lone Hørslev har skrevet 20 gode noveller, som man ret let får læst, men der er ikke rigt. Læs om En ordentlig mundfuld – noveller.

Udgivet af Rosinante. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788763850421, køb den her At læse En Ordentlig Mundfuld er en smagsoplevelse, man roligt kan unde sig selv. Længsel og eksistentiel midtvejskrise skrives på flotteste vis ind i madpakker. Læs »En ordentlig mundfuld« af Lone Hørslev online på Bookmate – 20 noveller fra dér hvor livet bliver lidt for meget. Eller lidt for lidt. Det er den. En ordentlig mundfuld (Forlag: Flachs, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788762729360) Virksomhedsudvikling for begyndere:en ordentlig mundfuld. By Tine Lynfort Jensen. Publisher: Syddansk Universitet. Center for Entreprenørskab og. Køb En ordentlig mundfuld. 20 noveller fra dér hvor livet bliver lidt for meget.

Eller lidt for lidt. Det er den mulige fortælling, når. You look like someone who appreciates good music.

Listen to all your favourite artists on any device for free or try the Premium trial. Play on Spotify

En ordentlig mundfuld

Leave a Reply