En på sproget (En på sproget)

Sprog: Dansk
Sideantal: 116
Udgivet: 03-04-2014
ISBN10: 8702141590
ISBN-13: 9788702141597
Forlag: Gyldendal

En på sproget er et forskningsbaseret materiale, som arbejder struktureret med sprogforståelse i 1.-2. klasse. Materialet er bygget op omkring de tre komponenter i sprogforståelse, der er centrale i forbindelse med elevernes læsning af tekster: ordforråd, inferensdragning (at drage slutninger) og viden om teksters struktur.En på sproget henvender sig til elever, som har været igennem et struktureret forløb med systematisk introduktion til alle bogstaverne og deres lyde og er kommet godt i gang med at afkode ord.

Mente du. Når du har søgt på et ord på sproget.dk, kommer der et eller flere forslag frem om ord der ligner (også selvom det søgte ord findes).

Her kan du læse om de forskellige resurser man finder på sproget.

dk. Hvilket ord skal være årets ord i 2017? Dansk Sprognævn indsamler sammen med Klog på Sprog på DR P1 forslag til årets ord 2017. Vær med til at bestemme hvilket. Sproget.dk er en sprogportal hvor man finder vejledning, oplysning og svar på spørgsmål om det danske sprog og sprogforhold i Danmark. På sproget.dk kan du søge. Pædagoger i børnehaver får i Fart på Sproget redskaber til at lave lege, der stimulerer børnenes sprog. Vi har forsket i, hvornår effekten er størst. Formål Fart på sproget handler om at støtte børns sproglige udvikling i børnehaven. En god sprogudvikling gør det nemmere at lære at læse og klare skole og. I dag begynder Dansk Sprognævns sprogjulekalender. Her kan du fx få svar på hvorfor det hedder ‘Jesu’ i fx ‘Jesu legeme’, når han hed ‘Jesus’ med s, eller hvad. Når man bruger ord der er sjove som rim og remser, tydeliggøres sproget: Vi udtaler ordene klart og tydeligt, og vi understreger sprogets rytme, så sproget. Skrivning som en del af tekstarbejdet Opsummering. 148. Studieopgaver. 149. 143. 7. Funktionel respons på elevsprog 151. Af Stine Kragholm Knudsen og Lone Wulff. En på sproget er et forskningsbaseret materiale, som arbejder struktureret med sprogforståelse i 1.-2. klasse.

Materialet er bygget op omkring de tre komponenter i.-

En på sproget (En på sproget)

Leave a Reply