Ensom

Sprog: Dansk
Udgivet: 22-05-2017
ISBN10: 8702244322
ISBN-13: 9788702244328

Karl-Ludvig har i lang tid kendt pigen Johanna, men de udvikler sig i forskellig retning. Hun er den dominerende, den som tager initiativet i deres forhold, og Karl-Ludvig prøver gennem andre piger at finde sin egen bane. Men han er ikke sikker på, at han kan undvære Johanna, og i sin ubeslut-somhed står han pludselig ensom tilbage.

ENSOM er en fin bog om det at være ensom, også selv om man er to.

Fil størrelse: 505 KB

2/24/2010 · Medina – – Ensom – – Official video – – 2010 ElfEye. Loading. Unsubscribe from ElfEye? Cancel Unsubscribe. Working. Subscribe Subscribed Unsubscribe. EpicTV is an online climbing community that cranks out up-to-the-minute climbing news, award-winning videos, cutting-edge product reviews and informative how-to videos. Lyrics for Ensom by Tina Dickow. Siden du gik Har jeg savnet din arme Omkring om mig, og baby du fik Mig til at føle hjerte. Siden du gik Har jeg savnet din arme Omkring mig, baby du fik Mig til at føle hjerter varme Men jeg kan ikke uden dig, nej Og jeg vil ikke have nogen anden Ja, j Ensomhed er ofte forstået som noget negativt. Hvor det ikke nødvendigvis er negativt at være alene, er det til gengæld opslidende at føle sig ensom. Ensom Lyrics: Siden du gik / Har jeg savnet din arme / Omkring mig, baby du fik / Mig til at føle hjertet varmer / Men jeg kan ikke uden dig, nej / Og jeg vil ikke. Føler du dig ensom og udenfor? Synes du det er svært at finde nye venner – eller at tale med dem du har? Så kan det være, at Ventilen er det helt rigtige til dig.

– Vi kan tænke ‘jeg er da ikke sådan en, som er ensom’, eller vi kan have tendens til at tænke, at hvis man er ensom, er der noget i vejen med en. Jeg er ensom. Hver dag som går blir jeg minnet på min ensomhet. Jeg er alene.

Ikke helt alene. Jeg har en fin kjæreste og en stor familie. Men jeg føler meg alene.

Ensom

Leave a Reply