Et essay om indre frihed

Sprog: Dansk
Sideantal: 114
Udgivet: 23-11-2010
ISBN10: 8763815532
ISBN-13: 9788763815536
Forlag: Rosinante

Udgangspunktet for Jes Bertelsens essay er verdens tilstand. Kloden er truet af miljøkatastrofer og krige. Menneskeheden har kurs mod sammenbruddet. Men, hævder Jes Bertelsen, vejen til nærvær, hjertelighed og samhørighed ligger åben for alle. Det er en naturlig mulighed for ethvert menneske. Hvis vi vil finde den, findes der en ledetråd i religionerne. Når religionerne kommer under pres, fundamentaliseres de. Men hvis vi affundamentaliserer genopdager vi religionernes fælles kerne af empati og fordybelse.

Pris: 142,-. heftet, 2010. Sendes innen 5‑7 virkedager. Kjøp boken Et essay om indre frihed av Jes Bertelsen (ISBN 9788763815536) hos Adlibris.com. Fri frakt fra.

Læs om Et essay om indre frihed. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog.

Bogens ISBN er 9788763815536, køb den her Læs om Et essay om indre frihed i kategorien Filosofi med ISBN nr. 9788763815536 fra forlaget Rosinante. Udgangspunktet for Jes Bertelsens essay er verdens tilstand. Udgangspunktet for Jes Bertelsens essay er verdens tilstand. Kloden er truet af miljøkatastrofer og krige.

Menneskeheden har kurs mod sammenbruddet. Men, hævder Jes. Udgangspunktet for Jes Bertelsens essay er verdens tilstand. Kloden er truet af miljøkatastrofer og krige. Udgangspunktet for Jes Bertelsens essay er verdens tilstand. Kloden er truet af miljøkatastrofer og krige. Menneskeheden har kurs mod sammenbruddet. Men, hævder Jes. FORORD Denne bog handler om, hvad vi alle sammen kan eller har mulighed for at kunne: at opdage den indre frihed og medmenneskelige samhørighedsfølelse, der … Difference between format of research paper and thesis esl how to write a research paper how college changed my life essay how not to write a college application. Sprog: Dansk. Jes Bertelsen. Et essay om indre frihed. Udgangspunktet for Jes Bertelsens essay er verdens tilstand. Kloden er truet af miljøkatastrofer og krige. Selvberoenhed definerer vi som en tilstand hvor man kan bevare kontakten og roen til sig selv og sin egen indre. Det er altså ikke et spørgsmål om at tilegne.

Et essay om indre frihed

Leave a Reply