Etik i offentlig ledelse (I det offentlige)

Sprog: Dansk
Sideantal: 148
Udgivet: 15-01-2014
ISBN10: 8777068726
ISBN-13: 9788777068720
Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S

Nye vinde blæser i offentlig ledelse, og det betyder en række etiske udfordringer for den enkelte leder, der skal navigere i det spændingsfyldte felt. Etik i offentlig ledelse ser på vigtige spørgsmål som: Hvordan kan man som offentlig leder få øje på etikken i hverdagen? Hvordan kan etikken anvendes praktisk i forhold til ledelsesstil, kommunikation, konflikthåndtering og strategiske beslutninger?

Bogen indeholder et bud på, hvordan etikken kan blive mere synlig og tydelig italesat gennem en etisk metode, hvor etikken står alene i centrum, og hvor teori og praksis forenes. Gennem praktiske dilemmaer, interview og øvelser gives redskaber til at træne og synliggøre brugen af etik for offentlige ledere i dag.

Bogen er henvendt til alle, der arbejder med eller interesserer sig for offentlig ledelse, og som ønsker inspiration til arbejdet med etik i deres ledelsespraksis.

Professor og overlæge Niels Høiby er ikke bleg for at sammenligne sundhedsvæsenets ledelse med den i ‘Der Untergangs’ ubåd.

Eller at kalde djøf’erne for en ny. Kulturforandring i Organisationer er en række ledelses- og organisationsfilosofier, som vil sætte værdibaseret ledelse i et nyt perspektiv Hej Bolius Vi har en debat i vores nybyggede område vedrørende fællesarealets status. Er det at betragte som offentlig eller privat omr. Anna Ebbesen. Anna Ebbesen, født 1980 er strategisk rådgiver hos Advice Digital, hvor hun rådgiver virksomheder og offentlige instanser om effektiv brug af. Vi arbejder med utryghed i organisationer, udforsker lederes intentioner og fordrer den rette etik i arbejdslivet Oversigt over de enkeltfag og kurser, du kan følge fra masteruddannelser og andre deltidsuddannelser i Aalborg og København. Brug kurserne som efteruddannelse for. De advokatetiske regler er vejledende retningslinjer for, hvad der er god advokatskik og afspejler Advokatnævnets og domstolenes praksis, som Advokatrådet opfatter dem. Det radikale Venstre (Find partiet på www) Det radikale Venstre er oprindelig rundet af de mere radikaliserede grupperinger af Venstre i det 19. århundrede. Private fællesveje er veje, der bruges af flere grundejere.

Her kan du læse om, hvilke forpligtelser du har som grundejer. Denne historie vil ryste dig helt ind i marven.

Du vil tænke, at det her sker ikke i Danmark. At det her er fri fantasi, der passer bedre ind i en absurd og.

Etik i offentlig ledelse (I det offentlige)

Leave a Reply