Fædre og døtre

Sprog: Dansk
Sideantal: 209
Udgivet: 15-08-2015
ISBN10: 8793091605
ISBN-13: 9788793091603
Forlag: Forlaget EgoLibris

Midaldrende John holder ferie ved en smuk norsk fjord med sin kone Anne, men en drukneulykke får den tilsyneladende idyl til at krakelere. Bag facaden lurer bedrag, svigt og uundgåelig forandring.

Pludselig er Johns ellers så rolige liv blevet til et kaos af smuldrende ægteskab, arbejdsløshed, utroskab og løgn. Hans helbred vakler, og han må spørge sig selv, om hans liv overhovedet har værdi for andre end ham selv.

Lige som han tror, at hans tilværelse ikke kan blive mere kaotisk, bliver han konfronteret med endnu en ulykke. Hans ældste datter forsvinder i det krigsramte Afrika, og John må sætte alt ind i håbet om at finde hende.

Fædre og døtre er en dramatisk roman, der krydret med en hel del ironi sætter midtvejskrise, ægteskab og det at være forælder på spidsen. En roman hvor hovedpersonen gennemlever en sjælegranskning, og hvor alt er i spil.

Sønnike får ‘tough love’ og brydekampe, mens datteren får blide vuggeviser og ømme kindkys, når det er far, der har vagt ved vuggen. At fædre går hårdere til. Eugene Maurice Orowitz (31. oktober 1936 – 1. juli 1991) bedre kendt som Michael Landon var en amerikansk skuespiller, forfatter, instruktør og producent, der. Jesus har aldrig fået sine visdomsord skrevet ned, og han har aldrig oprettet en kirke. Det er der såmænd en god grund til – han var nemlig overbevist, om at.

Til forsvar for Jesper Langballe, der bliver slæbt i retten for at påstå, at der er muslimske fædre, som dræber deres døtre. Fra Uriasposten: Stiller du spørgsmålet: Hvem får tvillinger? Hvem der egentlig har chance/risiko for det? Så kan du finde svar her. Nye undersøgelser peger på, at babyer får ødelagt deres søvn og dermed deres udvikling, hvis de sover alene. Charcot-Marie-Tooths sygdom er en arvelig sygdom, som rammer de perifere nerver Stig Hegn: Lokal-årbogen: 25 år: 1983-2007: – Emne-, billed-, forfatteregister. Redigeret oktober 2007 Billedregister er udarbejdet af Olaf Bak. Dansk-russiske forbindelser gennem 500 år. Indholdet på denne side: Traktaten af 8. november 1493 mellem kong Hans og Ivan III * Hans og Ivan * Vikingernes Rusland #Stoejberggate | CNN, Fox News, ABC News, The New York Times Sky News, Washington Post, BBC News, Le Monde og Al-Jazeera and German tabloid newspaper – …

Fædre og døtre

Leave a Reply