Familiens julesangbog

Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Udgivet: 05-11-2012
ISBN10: 8759825162
ISBN-13: 9788759825167
Forlag: Edition Wilhelm Hansen AS

Julen er en tid med mange traditioner. En af disse traditioner er at synge julesange og salmer sammen med sin familie. Familiens julesangbog er en anderledes sangbog, der foruden 60 af de allerbedste danske julesange også indeholder juleevangeliet, Peters Jul og H.C. Andersens Grantræet til højtlæsning. Derudover indeholder bogen også en håndfuld juleopskrifter og skabeloner til flot julepynt.

Familiens julesangbog indeholder essensen af jul og er en hyggelig måde at samles hele familien om sange, historier, mad og pynt.

Bogens mange sange er både for de store og de små, og fra forskellige tider. Syng med på gamle kendinge som: På loftet sidder nissen, Sancta Lucia, Kimer, I klokker, Min far han er bager, Vinterbyøster, Sikken voldsom trængsel og alarm og Dejlige jul.

Familiens-julesangbog äh meget bloßes Enden-en-sangbog! Foruden 60 af mest elskede og kendte Des, danske julesange, – salmer og sanglege får DU I. Familiens julesangbog er meget mere end en sangbog! Foruden 60 af de mest kendte og elskede, danske julesange, -salmer og sanglege får du i tilgift Juleevangeliet, … Familiens julesangbog er meget mere end en sangbog! Foruden 60 af de mest kendte og elskede, danske julesange, -salmer og sanglege får du i tilgift Juleevangeliet, Johan Krohns uopslidelige juleklassiker Peters Jul og H.C. Andersens Grantræet, som kan samle både store og små omkring stemningsfuld oplæsning. Liederbuch: ‘Familiens julesangbog’. Verlag: Wilhelm Hansen.

Über 700.000 Noten, ab 20€ versandkostenfrei. Jetzt schnell & günstig kaufen! – Familiens Julesangbog jetzt kaufen. ISBN: 9788759825167, Fremdsprachige Bücher – Musik Familiens julesangbog. Familiens julesangbog er meget mere end en sangbog! Foruden 60 af de mest kendte og elskede, danske julesange, -salmer og sanglege. Familiens julesangbog er meget mere end en sangbog! Foruden 60 af de mest kendte og elskede, danske julesange, -salmer og sanglege får du i tilgift Johan. Familiens julesangbog er meget mere end en sangbog! Foruden 60 af de mest kendte og elskede, danske julesange, -salmer og sanglege får du i tilgift Juleevangeliet, Johan Krohns uopslidelige juleklassiker Peters Jul og H.C. Andersens Grantræet, som kan samle både store og små omkring stemningsfuld oplæsning. Familiens julesangbog er meget mere end en sangbog! Foruden 60 af de mest kendte og elskede, danske julesange, -salmer og sanglege får du i tilgift Johan. Familiens julesangbog er meget mere end en sangbog! Foruden 60 af de mest kendte og elskede, danske julesange, -salmer og sanglege f�r du i tilgift.

Familiens julesangbog

Leave a Reply