Filt runde krukker

Sprog: Dansk
Udgivet: 23-02-2016
ISBN-13: 9788740477306

’Filt runde krukker’ er en introduktion og grundig indføring i filtning – her af en hul form, som ender med at blive en krukke.

Filtning af krukker er en leg med form og farve og en sanselig læreproces.

Med e-Filts grundige guide bliver du ledt smukt igennem alle trin i filteprocessen frem til farvestrålende krukker. Ideen er udgangspunktet for projektet, og med på vejen får du filtefinesser, materialekendskab og fornemmelse for håndværket. Rigt illustreret med fotos og tegninger.

Bestil bogen Filt runde krukker af Mette Østman i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Læs om Filt runde krukker. Bogen fås også som eller E-bog.

Bogens ISBN er 9788771705270, køb den her Filt runde krukker ’Filt runde krukker’ er en introduktion og grundig indføring i filtning – her af en hul form, som ender med at blive en krukke. ’Filt runde krukker’ er en introduktion og grundig indføring i filtning – her af en hul form, som ender med at blive en krukke. Filtning af krukker er en leg med form og farve og en sanselig læreproces. ’Filt runde krukker’ er en grundig indføring i filtning af en hul form. Samtidig med. Filt runde krukker by Mette Ãstman, 9788771705270, available at Book Depository with free delivery worldwide. ‘Filt runde krukker’ er nu uploadet som e-bog. Den koster 85 kr. og kan findes på Saxo via linket. I løbet af et par uger bliver den også tilgængelig som. Forfatter: Mette Østman, Titel: Filt runde krukker, Pris: 125,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb Filt runde krukker. ’Filt runde krukker’ er en introduktion og grundig indføring i filtning – her af en hul form, som ender med at. Læs om Filt runde krukker i kategorien Lydbøger med ISBN nr. 9788740477306 fra forlaget e-Filt. ’Filt runde krukker’ er en introduktion og grundig indføring i.

Filt runde krukker

Leave a Reply