Forestillinger om Ana Ivan

Sprog: Dansk
Udgivet: 19-01-2016
ISBN10: 8702183900
ISBN-13: 9788702183900

‘Forestillinger om Ana Ivan’ begynder i Brooklyn et forår hvor en ung, dansk praktikant møder kunstneren og matematikeren Ana Ivan. Ana er opvokset i Rumænien i tiden op til Ceausescus fald i 1989, og hendes livshistorie indeholder en dramatisk og afgørende begivenhed.

Over de næste måneder hjælper praktikanten Ana med at gennemføre et eksperiment, der skal opløse hendes tidsfornemmelse, og inden længe er han viklet ind i den historie, der har hjemsøgt Anas familie i generationer. Fra et matematisk institut i Ceausescus Rumænien, over en landsby i Marokko, til Bergens kunstscene og et mørklagt galleri i New York følger vi Ana og hendes familie på deres flugt fra fortiden og dybt ind i en ung mands liv.

‘Forestillinger om Ana Ivan’ er en fængslende historie om venskab og kærlighed, om anekdoter og røverhistorier og om besættelse og skuffelse. I særdeleshed er det historien om fortællingers evne til at forføre og forvandle verden omkring os, og om hvor vigtigt det er både at finde frem til og finde sig til rette i sin egen livsfortælling.

Fil størrelse: 474 KB

Øvrige billetter i London. Her kan du bestille billetter til shows, danseforestillinger, stand up og koncerter i London. Vi har et stort udvalg af forskellige genre. Alt som ikke har blitt tjoret fast Eirin Gundersen Dikt om å forholde seg til en verden som ikke lenger finnes, om minnene som blir med oss videre, og. Andre forestillinger i London. Her kan du bestille billetter til show, events, danseforestillinger, stand up og konserter i London. Vi har mye å velge mellom i.

Unge Kunstneres Samfund (UKS) er både en fagpolitisk interesseorganisasjon for kunstnere og et galleri for samtidskunst. Foreningen ble stiftet i 1921. Nyheder fra 2004. 31. december 2004. Cirkusminder fra 2004. 2004 bød på mange gode cirkusoplevelser, mange sammen med min yngste søn og webmaster Lars.

Forestillinger om Ana Ivan

Leave a Reply