Forførelsen (High performance serien)

Sprog: Dansk
Sideantal: 103
Udgivet: 21-11-2013
ISBN10: 8702153270
ISBN-13: 9788702153279
Forlag: Gyldendal

I al ledelse ligger en grad af forførelse. Ordene er Kasper Holtens, instruktør og operachef for et af verdens mest respekterede kompagnier, Royal Opera House i London.I denne bog fortæller han om kunsten at få mennesker til at yde deres bedste, uanset om de er blandt verdens mest tiljublede solister eller arbejder i bogholderiet. Lederen er kun god, når medarbejderen er det. Så hvordan lokker man det bedste frem i hver enkelt – på en måde, så den enkelte stadig arbejder for helheden?Kasper Holten fortæller om rejsen fra København til London og fra vidunderbarn til moden leder. Og han giver eksempler på de udfordringer, som ledere i dag står overfor, uanset hvilken branche de arbejder i.Forførelsen er en bog i High Performance-serien. Det er korte og præcise bøger og seriens omdrejningspunkt er menneskers udfoldelse og præstation med fokus på ledelse, motivation og viljen til at gøre sig umage.

Official Serien Online Retailer. Explore the Full Product Range. Shop Now! Læs om Forførelsen (High performance serien). Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788702153279, køb den her Det er her forførelsen kommer ind.. som er del af High Performance Serien.. a part of the High Performance Series.. Forførelsen AF Kasper Holten 103 SIDER. Forførelsen er en bog i High Performance-serien. Bogen ‘Forførelsen’ er skrevet af Kasper Holten. I al ledelse ligger en grad af forførelse.. Forførelsen er en bog i High Performance-serien. High Performance serien er korte, præcise bøger, skrevet af nogle af Danmarks mest respekterede og markante personligheder fra erhvervsliv, kunst, sport og videnskab. Læs om Forførelsen i kategorien Management med ISBN nr. 9788702153279 fra forlaget Gyldendal Business.. Forførelsen er en bog i High Performance-serien. High performance serien. High performance serien.

Kundeservice; Menu. Kurv. Find butik. Bøger Se Alle Luk Populære områder. Bestsellere; Billige bøger; Read “Forførelsen” by Kasper Holten online on Bookmate – I al ledelse ligger en grad af forførelse. Ordene er Kasper Holtens, instruktør og operachef for.

Læs om Forførelsen i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788702153286 fra forlaget Gyldenda Businessl. I al ledelse ligger en grad af forførelse.

Find den billigste pris på Forførelsen og køb bogen online Official Serien Online Retailer.

Explore the Full Product Range. Shop Now!

Forførelsen (High performance serien)

Leave a Reply