Forklædt som normal

Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Udgivet: 12-09-2014
ISBN10: 8750044214
ISBN-13: 9788750044215

Forklædt som normal – en opvækst med ADHD er skrevet til unge med ADHD, til familier med børn eller unge, der har tilstanden, til andre pårørende samt til pædagoger, lærere, socialrådgivere og andre professionelle, som får berøring med disse børn og unge.

Bogen følger to spor, der veksler med hinanden. I det ene fortæller Caroline Lilja – en ung kvinde, der som 17-årig blev diagnosticeret med ADHD – om episoder i sit liv, hvor tilstanden har haft afgørende betydning for udfaldet, om diagnosen og behandlingen og om at få kontrol over ADHD’en. Gennem hendes historie får læseren et levende og medrivende indblik i, hvordan ADHD føles indefra.

I det andet spor fortæller nogle af Carolines nærmeste om, hvordan de har oplevet hendes ADHD, om hvad de har lært, og om hvad de gerne ville have vidst. Her møder læseren blandt andre hendes mor, hendes tidligere kæreste og hendes nuværende samt den veninde, som hun deler lejlighed med. Desuden medvirker eksperter og professionelle, som arbejder med ADHD.

Ud over at fortælle om, hvordan ADHD opleves både inde- og udefra, viser Forklædt som normal – en opvækst med ADHD, at et barn eller en ung trods diagnosen kan få et godt liv med venner, kæreste og uddannelse, og at der er hjælp at og støtte at få.Fil størrelse: 3127 KB

19/08/2009 · Konflikttrappens syv trin. Produceret af Feldballe Film & TV med støtte fra Undervisningsministeriet i samarbejde med Center for Konfliktloesning. Mere. Udklækning. De fleste sommerfugl æg gennemgår farveforandringer som de unge larver udvikler sig i dem. Æggene af Hedepletvinge,. information) baby blue eyes. binder mig aldrig igen. blivende sted.

blues pÅ motorvejen. clark kent. de fØrste fugle uden dig.

den blÅ time. dage. dem vi er Tiderne Skifter Læderstræde 5, 1. sal 1201 København K [email protected] CVR-nummer: 58 20 01 15 P-nummer: 1021399368 Det vil sige, at vi fra at kigge på udsagnsordene som ‘udsagnsord’ går skridtet videre til at se dem som udtryk for nogle forskellige typer af handlinger – eller. De små Zild – Om Pigerne 7-12 År, Jørn Martin Steenhold. Pigerne leger ikke som vi gjorde da vi var børn. Pigerne idag er påvirket af medierne og de beundrer og. Den 11.11.1918 – for 99 år siden – kl. 11 trådte Våbenstilstanden efter 1. verdenskrig i kraft. Det mindes vi på Genforenings- og Grænsemuseet den 11.11.2017. Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Østrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Østrigrelaterede artikler på Wikipedia. Ældre nyheder fra 2017.

31. juli 2017. Kan man sikre både sommervejr, show og fantastisk stemning i Danmark? Ja, trods den vejrmæssigt set dårlige sommer har. Jeg har heller ingen viden omkring dem men jeg kunne forestille mig at de ikke var så stabile som man siger.

I hvert skal man købe en med stor motor.

Forklædt som normal

Leave a Reply