Forskellige strømper

Sprog: Dansk
Sideantal: 32
Udgivet: 10-06-2015
ISBN10: 8740602486
ISBN-13: 9788740602487
Forlag: Turbine

“Hvorfor har folk altid to ens strømper på?” spørger Sigurd sin mor.
“Far bruger sorte strømper, farfar grå strømper, Julius røde strømper, Anna gule strømper … men altid to ens.”
“Sådan er det bare,” svarer mor.
“Kedeligt!” siger Sigurd. “Kedeligt og dumt.”

Ja, hvem har egentlig bestemt, at strømper skal være ens? Sigurd vil være anderledes, og hans skøre ide skaber glæde og bliver meget populær. Selv kongen begynder at gå med forskellige strømper, og folk bytter strømper med hinanden i teateret …

Forskellige strømper er en fin billedbog om at skille sig ud og være anderledes. Spørgsmålene: Hvad er normalt? og hvorfor er det sådan? behandles i øjenhøjde med børnene. Det er nemlig ikke altid helt skidt at skille sig ud fra mængden. Og samtidig kan det kedelige gå hen og blive det, der er helt anderledes og unormalt.

Aluguer de Carro ao Melhor Preço.

Reserve Online e Poupe Dinheiro! 150250: Støttestrømpe, Knæstrømpe, Samson Støttestrømper, som går til knæene. Velegnet til mænd og kvinder, der ønsker en lidt kraftigere strømpe. De kendte mærker som Björn Borg, Armani, Levis, Diesel og selvfølgelig discount modeller til billige priser. Der findes mange forskellige typer støttestrømper, som passer til individuelle behov og situationer.

Således finder du både støttestrømper til mænd. Har du lyst til et gratis spil Syvkabale? Så besøg os og spil på Syvkabalen.dk! Hjemmesiden er kun lavet til at du kan spille syvkabale på. Klik her. Strikkede strømper Regia Trend Uni. Regia strikkede strømperTrend Uni størrelse 38 – 42De skønneste strikkede strømper. Lige til at forkæle dine fødder. VI ER FORSKELLIGE MEN IKKE ANDERLEDES. admin 09:04 | Statsforvaltningen har i en vejledende udtalelse vurderet, at det er … Første gang teknikken prøves af, kan det være en fordel med forskellige farver garn, da risikoen for fejl ved skiftet mellem de to sokker mindskes. Tunesisk hækling til de mindste, som kan bestilles direkte hos mig på [email protected] eller diverse garnbutikker, se tidligere indlæg. Shop og søg inspiration til dit næste lingerikøb i vores store udvalg af kvalitetsmærker og gode pasformer til kvinder med både små og store barme. Velkommen hos Melton A/S. Vi håber at du vil bruge lidt tid til at se dig omkring og nyde de mange muligheder vi tilbyder på vores nye hjemmeside.

Forskellige strømper

Leave a Reply