Førstehjælp til feedback

Sprog: Dansk
Sideantal: 177
Udgivet: 10-02-2015
ISBN10: 8702088258
ISBN-13: 9788702088250

Vi har alle brug for feedback, for det giver os energi, selvtillid og motivation at blive anerkendt. Samtidig har vi brug for, at nogen korrigerer os, så vi ikke gentager fejl, dårlige vaner og ubetænksom opførsel. Gør din feedback mere kvalificeret – både på arbejde og derhjemme.

Lær at give feedback

Førstehjælp til feedback er en bog med baggrund, øvelser og værktøjer, så du kan blive bedre til at give feedback. Både den daglige og den formaliserede.

Når du giver feedback, skal du være bevidst om:

– Sproget 

 Bl.a. Går du efter manden eller bolden? Sprogets magi. Karakterforbandelser. Skrift over for samtale. Vi hører det, vi forstår.

– Formen

Bl.a. Hvordan formulerer man spørgsmål? Hvad koster en skideballe? Hvordan hæver du dig over snot- og tåregrænsen? Hvad er der galt med pædagogsandwichen?

– Hensigten og resultatet

Bl.a. Når feedback er som hvidt sukker. Hvor dybt vil du ramme? Ligeværd. “Du er jo et kvaj til feedback”. At mene noget med sin feedback. Timing.

Bogens budskab er: Giv hinanden noget at vokse af!

Læs fagbladet Journalistens anmeldelse.

Hør interview med Anderst Stahlschmidt hos JP Radio.

Anders Stahlschmidt er journalist og kommunikationsrådgiver. Han er partner i Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation og arbejder med storytelling og med at træne og udvikle personlige kompetencer inden for kommunikation. Tidligere tv-vært på DR og TV2 og underholdningschef på Nordisk Film.

Fil størrelse: 1589 KB

Vidste du at. Feedback fra jer brugere modtages gerne, og har du idéer til forbedringer, så del dem med os. Vi udvikler os bedst sammen med jer brugere. På vor Adresse Domhusgade 2 i Kolding har vi 150 m2 bestående af opholdslokale, pc-rum og lokale til mundtlig undervisning. Lokalerne er udstyret med hjælpemidler.

Velkommen til Lisbeths Køreskole. Vi har køreundervisning til bil og trailer i alle vores byer. MC undervisning har vi samlet i Kolding, Horsens, Herning og Esbjerg. Velkommen til Apropos Kommunikation. Vi kan bl.

a. tilbyde inspirationsdage om arbejdsmiljø, supplerende arbejdsmiljøkurser, temadage, stresshåndtering. Lille Anne fås nu med feedback-teknologi, som kan hjælpe dig med at forbedre kvaliteten af genoplivningen, gøre træningen mere effektiv og gøre eleverne mere.

Rejsegilde var i gamle dage tildelt til guderne. Denne tradition var særlig vigtig, da man kunne ellers kunne risikerer gudernes forbandelse over hjemmet. Jhpiego provides the global health community with information, expertise and opportunities to support high quality health systems in limited-resource settings.

5/13/2010 · AED – Hjertestarter i brug af Solna Brandvæsen i Stockholm. Helt tiltfælgigt var svensk TV2 med at en person; Bosse, havde fået Hjertestop. Se hvor. En almindelig dør kan godt laves om til en skydedør, hvis der er plads til, at døren kan hænge på væggen ved siden af dørhullet, når den er åben. Falck Healthcare – den korteste vej til et sundt liv. Vi leverer sundhedsydelser til danske arbejdspladser og forsikrings- og pensionsselskaber.

Førstehjælp til feedback

Leave a Reply