Frejas Blod

Sprog: Dansk
Udgivet: 19-11-2015
ISBN-13: 9788740451504

Et dødsfald åbner op for en hemmelighed fra vikingetiden. Hemmeligheden kan afsløre sandheden om, hvorfor nordiske kvinder er nået så langt i deres kamp for ligestilling.

Under en hæsblæsende rejse rundt i Norden følger vi journalisten Isabella Luz og piloten Christopher Kingo på en fælles jagt mod tilsyneladende forskellige mål.

En jagt der sætter deres venskab på en hård prøve og de er ikke alene.

I deres søgen efter årsagen til deres fælles venindes død, kommer de på sporet af en hemmelig kvindeloge af asatroende og stifter bekendtskab med en kristen mandebevægelse.

Det eneste de to grupper er enige om, er at alt hvad de laver, skal foregå udenfor offentlighedens søgelys.

Til sidst står de ansigt til ansigt med de to grupper, og så er det tid til det endelige opgør.

Vil Isabella og Christopher finde sandheden?

Frejas blod. 145 likes. Denne side er lavet til krimien ‘Frejas Blod’ af Martin Holmslykke. Et dødsfald åbner op for en hemmelighed fra vikingetiden. Hemmeligheden kan afsløre sandheden om, hvorfor nordiske kvinder er nået så langt i deres. Martin Holmslykkes debut som krimiforfatter har nogle takter jeg godt kan lide, der er mange karakterer med og jeg mistede lidt overblikket en gang imellem. Helt fantastisk rejse. Jeg elsker den måde man bliver ført gennem tider, steder og hoveder.

Jeg får lyst til en rejse i romanens fodspor. Romanen er. Frejas blod.

145 likes. Denne side er lavet til krimien ‘Frejas Blod’ af Martin Holmslykke. Læs om Frejas blod – en nordisk krimi.

Udgivet af Saxo Publish. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788740912128, køb den her 1200 forventningsfulde mennesker mødes på Finlandsfærgen, der skal de i løbet af 24 timer, forsøge på kryds og tværs at hygge sig i hinandens selskab. Et dødsfald åbner op for en hemmelighed fra vikingetiden.

Hemmeligheden kan afsløre sandheden om, hvorfor nordiske kvinder er nået så langt i deres. Køb Frejas Blod.

Et dødsfald åbner op for en hemmelighed fra vikingetiden. Hemmeligheden kan afsløre sandheden om, hvorfor nordiske kvinder er nået. Frejas blod has 11 ratings and 6 reviews. Mads said: Endelig en dansk krimiforfatter, der bruger konspirationsteori i sit plot.

Historien følger to venne.

Frejas Blod

Leave a Reply