Frihed og retfærdighed - arv og aktualitet

Sprog: Dansk
Sideantal: 210
Udgivet: 04-03-2012
ISBN10: 8799321963
ISBN-13: 9788799321964

Hvad er frihed egentlig, og hvad er de reelle trusler imod friheden i en tidsalder med både terror og retssikkerhedsbrud, og hvor frihed af navn og frihed af gavn ikke altid følges ad?Rune Engelbreth Larsens bog ‘Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet’ præsenterer et humanistisk bud, der perspektiverer friheden som begreb og realitet, fra Homo sapiens første gang gik på den afrikanske savanne for små 200.000 år siden over oldtidens kulturer og frihedsbegrebets første italesættelse i det antikke Grækenland og frem til oplysningstiden og det 21. århundredes helt aktuelle problemstilllinger.Bogen er historieformidling og politisk debat på én gang, der belyser et af tidens mest omdiskuterede begreber.Fil størrelse: 741 KB

Forord Med Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet (2011) udkommer tredje og sidste bog i en trilogi, der tematiserer humanismens rødder og analyserer. Hvad er frihed egentlig, og hvad er de reelle trusler imod friheden i en tidsalder med både terror og retssikkerhedsbrud, og hvor frihed af navn og frihed af gavn. Køb Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet.

Hvad er frihed egentlig, og hvad er de reelle trusler imod friheden i en tidsalder med både terror og. »Larsen gennemgår frihedens status gennem 200.

000 års historie og viser glimrende og nuanceret truslerne imod den.« (Lars Andreassen, Højskolebladet) Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get. Med Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet udkommer tredje og sidste bog i en trilogi, der tematiserer humanismens rødder og analyserer historiske og aktuelle. Forfatter: Rune Engelbreth Larsen, Titel: Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet, Pris: 55,00 kr., Kategori: E-bøger, Format: ePub Læs om Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet – arv og aktualitet. Udgivet af Forlaget Dana. Bogen fås også som eller E-bog. Bogens ISBN er 9788799321926. Læs om Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet. E-bogens ISBN er 9788799321964, køb den her Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet. Af Rune Engelbreth Larsen (2011) Centrale aspekter af frihedens idehistorie bliver eksemplificeret og en aktuel.

Frihed og retfærdighed – arv og aktualitet

Leave a Reply