Fugle ved kysten

Sprog: Dansk
Udgivet: 19-08-2016
ISBN10: 8702165465
ISBN-13: 9788702165463

Fugle ved kysten er til alle fugle og naturinteresserede samt folk, der nyder at gå ture langs vore kyster og gerne vil vide, hvilke fugle de oplever på turen.  Den er tænkt som et supplement til den almindelige felthåndbog om de andefugle, vadefugle, måger, terner, rovfugle, kragefugle og spurvefugle du kan se og opleve specielt ved de danske og nordeuropæiske kyster

Fil størrelse: 223186 KB

Latinsk navn: Tadorna tadorna Engelsk navn: Shelduck Klasse: Fugle Orden: Andefugle Familie: Svaner, gæs og ænder. I Danmark er de fleste gravænder trækfugle. Grace Tours rejsebureau rejser til indien, nepal, bangladesh, tibet, kina, sri lanka med speciale i kerala ayurveda Den femte november var den første søndag i måneden, så her var der atter tur ud på øen med Eilif som turleder. I ekskursionsudvalget havde vi dog fået lov til. Kendetegn. Den har en kropslængde fra 28 til 34 cm og et vingefang på 50 til 60 cm. Hannen er lidt større og tungere end hunnen.

Som ved mange af de andre arter i. DOF Travels turledere er frivillige og ulønnede. Det betyder, at vi kan lave småture, der er gratis, og busture og rejser til meget fordelagtige priser for DOF. Mail: [email protected]: 28-11-2017 hyggeligt konsortiepladser nær kalundborg mangler 1-2 mand pr.

1-04-18 ved besigtelse før kan det værer på en slyngeljagt el. Vandring på ældgamle stier i UNESCO-område i det smukke område ved Cinque Terre og kysten. Se dag-til-dag program, kort, billeder og bestil online Twin Otter flyet fra British Airways er landet i sandet på stranden ved Eoligarry, Barra. Jeg er kommet ud og står oppe ved den lille uanselige lufthavnsbygning og. Besøg også: Iles d’ Hyeres Ud for kysten ved Hyéres finder man øerne Iles d’ Hyeres, der er bilfri, og som dagligt modtager tusinder af endagsturister fra.

7. aug. 2017: Aftenens program i TV ØST med reporter Bue Bukh Petersen i serien ‘Det bedste ved vores region’ var.

Fugle ved kysten

Leave a Reply