Fugletribunalet

Sprog: Dansk
Sideantal: 274
Udgivet: 18-08-2017
ISBN10: 8793209398
ISBN-13: 9788793209398
Forlag: Batzer

”Ravatn forstår at holde os naglet til pinebænken … et knaldgodt gys. Politiken 5 hjerter

… en godt sammenskruet fabel, en spændende og klaustrofobisk velkomponeret roman.” Information

Tv-værten Allis Hagtorn forlader mand og job efter en offentlig skandale og begynder som hushjælp for Sigurd Bagge, en mand i fyrrerne. Hun skal servere tre måltider dagligt, holde haven og ellers lade ham være i fred. Allis går fra at være på alles læber til at være helt anonym. Først omfavner Allis den nye situation som en mulighed for at starte på ny. Men der går ikke lang tid før fascinationen af Sigurd Bagge dominerer hendes liv. Efterhånden som de kommer hinanden nærmere, bliver det afgørende spørgsmål: Hvem er Sigurd Bagge, og hvad vil han med Allis?

I et afsidesliggende hus ved havet har to mennesker søgt eksil. Begge har en hemmelighed og et ønske om at sone. Den ene bærer på skam, den anden på skyld. Hvad skal der til for at kunne begynde på ny?

NRK P2-lytternes romanpris, Ungdommens kritikerpris og Bokbloggerprisen.

«Afslutningen slår bogstavelig talt kløerne i dig.» – DAGBLADET

«Romanen bliver siddende som en elektrisk ladning under huden.» – DAGSAVISEN

Roman Samlaget 2013 Allis Hagtorn flykter fra tilværelsen som skandalisert tv-programleder og blir hushjelp og gartner hos den fåmælte og mystiske Sigurd Bagge. I. Første dramatisering.

Med Fugletribunalet vann Agnes Ravatn P2-lyttaranes romanpris i 2013 og fekk Ungdommens kritikarpris i 2014. Ravatn har markert seg som ein. ‘Fugletribunalet – roman’ av Agnes Ravatn – Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka. Nominert til Ungdommens kritikerpris 2013/14. Juryens begrunnelse: Ravatns andre roman, Fugletribunalet, følger to personer som ved en tilfeldighet flytter sammen. Fugletribunalet er et vanskelig ord og forstå så derfor skal jeg fortelle hva betydningen bak ordet er. Jeg vet ikke 100% sikkert om jeg har forstått betydningen. Fugletribunalet has 1,372 ratings and 202 reviews. Chelsea said: Guess who is finally out of her reading slump? THIS GIRL! It has been so long since I’ve. 2015-03-21 · «Fugletribunalet» er en medrivende, eksistensiell kraftprøve for en teaterscene. Med et viktig tilleggsspørsmål: TV-programleiaren Allis Hagtorn forlèt mann og jobb etter ei offentleg sexskandale og byrjar som hushjelp for Sigurd Bagge, ein mann i førtiåra. Ho skal servere Teaterversjonen forsterker chick-lit-faktoren i Agnes Ravatns «Fugletribunalet».

Fugletribunalet

Leave a Reply