Gerningsmænd

Sprog: Dansk
Sideantal: 153
Udgivet: 16-09-2010
ISBN10: 8702085755
ISBN-13: 9788702085754
Forlag: Gyldendal

I Gerningsmænd fortæller en ung mand om sine unge teenagedage; dengang ham og hans venner selv måtte skabe deres egen sjov i den dødkedelige by, de voksede op i.

Kim Fupz Aakeson står bag Gerningsmænd. En underholdende og barsk fortælling om en kedelig by og den ballade man kan lave i den. Hvad stiller man op i en by, der bare er for lille? Der er så lidt man kan, og så meget man ikke kan, og en gruppe bedste venner må få det bedste ud af det med knallerter, piger og en hel masse løgn. Men også en forfærdelig forbrydelse, som ikke burde være sket sidste sommer.

De ukendte gerningsmænd. Side 135-136.-Anders som fik lokket tideligere elev med sig i seng. Side 136-138.-Hønse som finder ud af at han er adopteret. Gerningsmænd Niko – Nikolaj – 16 år – Niko – Ryger – Voldtægt – Modtog tæsk Bogense Hønse – Henrik Kristian Reingaard Olsen – 16 år – Kælenavn Hønse Hjælp til formater Lydbogsformater MP3. MP3 er et standard lydformat uden tekst, der kan downloades og afspilles på en MP3-afspiller, computer, smartphone og tablet. Læs om Gerningsmænd. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788702085754, køb den her Gerningsmænd Beskrivelse: En gruppe drenge i en by der bare ikke er stor nok. De job de må tage, de piger de er efter, de ting de ikke kan få. Det Opret en profil Indtast din e-mail adresse og vælg et password for at oprette en profil Uge 46 er Nordisk Biblioteksuge, og mandag satte bibliotekerne gang i Morgengry- og Skumringslæsning over hele Norden og Baltikum. Vi har samlet nogle forslag til. En gruppe drenge i en by der bare ikke er stor nok. De job de må tage, de piger de er efter, de ting de ikke kan få. Det og alt det andet frem mod deres sidste. Her kan du downloade Dansk-opgaven Analyse f gerningsmænd og tusindvis af andre opgaver helt gratis! Beskrivelse: Det handler om en ung dreng der ser tilbage på sin.

Read “Gerningsmænd” by Kim Fupz Aakeson online on Bookmate – En gruppe drenge i en by der bare ikke er stor nok. De job de må tage, de piger de er efter.

Gerningsmænd

Leave a Reply