Girafhuset

Sprog: Dansk
Sideantal: 317
Udgivet: 01-04-2016
ISBN10: 8763843714
ISBN-13: 9788763843713
Forlag: Rosinante

Daniel og hans lillesøster vokser op i et usædvanligt hjemmemiljø i udkantet af Aalborg i 1960’erne. Barndomshjemmet Girafhuset i Hasseris præges af Daniels tyranniske og egensindige far, der giver frit løb for sine humørsvingninger og voldsomme aggressioner. Uden for den krigszone som hjemmet udvikler sig til, kæmper Daniel for at skabe sig et normalt drengeliv sammen med legekammeraterne. Gennem sit voksne liv mister Daniel kontakten til sin far – indtil et alvorligt sygdomsforløb binder dem sammen igen.

Girafhuset er en gribende, anderledes og barsk roman om et far-søn-forhold, der på godt og ondt former sønnens liv og identitet.

Danmarks førende producent i Limtræ med specialproduktion af limtræ med laseropstilling. Dette websted bruger cookies til at hjælpe os med at give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores websted. Når du bruger dette websted.

København Zoo eller Zoologisk Have i København er på 11 ha og en af Europas ældste zoologiske haver. Den ligger på Frederiksberg ved Roskildevej på. Frits Schlegel (4. maj 1896 på Frederiksberg – 5. marts 1965 på Frederiksberg) var en dansk funktionalistisk arkitekt, der var den første til at. Martha Hjemmet på Nørrebro i København rummer børn fra 0 til 10 år. Grundlaget for vores pædagogiske arbejde er anerkendelse af og respekt for det.

Girafhuset

Leave a Reply