GRIN, GYS og GÅDER

Sprog: Dansk
Udgivet: 07-04-2014
ISBN-13: 9788793016620

Jeg elsker fantasy-genren, som jeg mener er fuld af underkendte, litterære muligheder. Disse tyve fantasy-fortællinger har den form for humoristiske og finurlige gys, jeg er vild med, især hvis de som her har en pointe ud over det rent underholdende …

Læs om Grin gys og gåder i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. 9788793016620 fra forlaget Else Cederborg. Jeg elsker fantasy-genren, som jeg. Forord. Alle disse fortællinger hører til eventyr- og fantasygenren, og de har de karakteristika, disse nu engang har. Der er dog “mening i galskaben. Køb ‘GRIN, GYS og GÅDER’ bog nu.

Jeg elsker fantasy-genren, som jeg mener er fuld af underkendte, litterære muligheder.

Disse tyve. Køb GRIN, GYS og GÅDER. Jeg elsker fantasy-genren, som jeg mener er fuld af underkendte, litterære muligheder. Disse tyve fantasy-fortællinger har den. Læs om GRIN, GYS og GÅDER. E-bogens ISBN er 9788793016620, køb den her Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your. Forfatter: Gallie Eng, Titel: Gys og grin, Pris: 148,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af GRIN, GYS og GÅDER af Else Cederborg Et gys · En tårE · Et kys · Et sug i mavEn · myrEkryb · Og Et gOdt grin Et gys · En. Beate og Trine. De opklarer farefulde gåder fyldt med. GRIN, GYS og GÅDER (Forfatter: Else Cederborg, Forlag: Augusta, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788793016620)

GRIN, GYS og GÅDER

Leave a Reply