Gud og fremtiden

Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Udgivet: 29-10-2010
ISBN10: 8779734405
ISBN-13: 9788779734401
Forlag: Tiderne Skifter

Hvad forestiller vi os egentlig i dag når betegnelsen gud anvendes? Kan en fornyelse af vores gudsbegreb der er forenelig med moderne tænkning og politisk bevidsthed lade sig gøre? Det argumenterer forfatteren for i denne usædvanlige bog. En fornyet gudsforestilling må inddrage forholdet til fremtiden i videste forstand mener Adrian Bentzon. Ud fra den synsvinkel foretager han en grundig gennemgang af de religiøse grundbegreber og de områder der traditionelt falder ind under religion. Med udgangspunkt i forfatterens egne hvad mange nok vil kalde mystiske oplevelser inddrages nyere tanker inden for religion filosofi biologi mv. Bogen er principielt uvidenskabelig men det har samtidig været magtpåliggende for forfatteren at bogens påstande ikke kommer i modstrid med videnskabens resultater som han er ganske velbevandret i. I bogens forord skriver Bentzon: Hvis nogle af mine betragtninger forekommer naive kan jeg ikke have noget at indvende imod dette de er på mange måder et forsøg på at genoptage de spørgsmål vi normalt holder op med at stille når vi er 10 år.

Bestil bogen Gud og fremtiden af Adrian Bentzon i dag! Dagens Bog giver dig et bredt sortiment af bøger og helt op til 90% på udvalgte Dagens Bog Deals. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your. Forfatter: Adrian Bentzon, Titel: Gud og fremtiden, Pris: 212,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Hæftet Køb ‘Gud og fremtiden’ bog nu. Hvad forestiller vi os egentlig i dag når betegnelsen gud anvendes? Kan en fornyelse af vores gudsbegreb.

Når Gud er almægtig. Ved han så også hvad der sker i morgen, og hvem der bliver frelst og hvem der skal fortabes. Kjenner din Gud fremtiden? Hitler kunne kommet inn på kunststudiet. Sånn ble det ikke. Kanskje har du spurt noen hvorfor selv, om forhold, tap og ulykker. Læs om Gud og fremtiden. Bogen fås også som eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788779734401, køb den her 22.12.2011 · Israel var folket utvalgt av Gud, og gjennom dem erklærte Gud at han ville arbeide ut sin hensikt som åpenbart i Bibelen. Jerusalem betyr. Gud og fremtiden (Forfatter: Adrian Bentzon, Forlag: Tiderne Skifter, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788779734401) 27.

11.2009 · Holger Bech Nielsen, professor i teoretisk højenergifysik, gæster Go’Morgen Danmark hvor han og Morten Resen snakker om LHC, Large Hadron.

Gud og fremtiden

Leave a Reply