Hævnens gudinde

Sprog: Dansk
Sideantal: 421
Udgivet: 24-09-2009
ISBN10: 8770557136
ISBN-13: 9788770557139
Forlag: People´sPress

Hævnens gudinde af Sara Blædel er 5. bind i serien om kriminalassisten Louise Rick.

Louise Rick bliver ringet op af sin plejesøn Jonas, der er til afskedsfest for en af hans klassekammerater, Signe, som skal skifte skole. Festen er endt i kaos, da nogle drenge er trængt ind og blevet voldelige og Signe, der løber efter hjælp, bliver kørt over og dør senere på hospitalet.

Kort tid efter bliver Louise kaldt ud til en påsat brand, hvor to lig bliver fundet, og hun begynder at overveje, om mordbranden har forbindelse til Signes død.

Bog nr. 5 i serien om Louise Rick. Midt i afhøringen af enken efter en ung mand med rockerrelationer, bliver kriminalassistent Louise Rick ringet op af sin plejesøn. 24-9-2009 · Read a free sample or buy Hævnens gudinde by Sara Blædel. You can read this book with iBooks on your iPhone, iPad, iPod touch, or Mac. Læs om Hævnens gudinde – krimi.

Udgivet af People´sPress. Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788770557139, køb den her Read Book Review: Hævnens gudinde (Louise Rick, #5) by Sara Blaedel. Midt i afhøringen af enken efter en ung mand med rockerrelationer, der er blevet skudt i Midt i afhøringen af enken efter en ung mand med rockerrelationer, bliver kriminalassistent Louise Rick ringet op af sin plejesøn, Jonas: En klassefest er endt i. Køb ‘Hævnens gudinde PB’ bog nu. Da den 12-årige Signes dør i en tragisk ulykke, forsvinder al mening med livet for hendes mor. Men er hun. Hævnens gudinde has 337 ratings and 14 reviews.

Midt i afhøringen af enken efter en ung mand med rockerrelationer, der er blevet skudt i sit eget hjem, b. [[ Story]] ⇉ ↠ Hævnens gudinde. Midt i afhøringen af enken efter en ung mand med rockerrelationer, der er blevet skudt i sit eget hjem, bli. Nike: Dette var en gudinde for sejren såvel i krig som i sportslige og musiske konkurrencer og i retten. Hun var datter af Styx og Pallas..

Hævnens gudinde

Leave a Reply