Han kom om natten

Sprog: Dansk
Sideantal: 16
Udgivet: 15-10-2012
ISBN10: 8775179210
ISBN-13: 9788775179213
Forlag: Unitas Forlag

I udkanten af Betlehem bor en mor med sit barn. Hun driver et hotel. Lige nu er det mørkt, og barnet ligger i sin seng og prøver på at falde i søvn. Men der er så mange lyde, og ude på marken lister hyrderne rundt.

Det er let at blive bange. Pludselig banker det på døren. Udenfor står der en mand; han har sin kæreste med, Maria. De kan ikke finde noget sted at sove, og Maria er meget træt, for hun har et barn i maven. Men der er ikke flere senge på hotellet, så manden og hans kæreste må sove i stalden. – Det bliver en helt særlig nat.

Han kom om natten er skrevet af forfatteren og salmedigteren Iben Krogsdal og illustreret af Lotte Kjøller

…Barack Obama alltså. Nu kanske du trodde att jag plockade sju sorters blommor och klättra över sju gärdsgårdar (eller kanske staket) och sen. Han kom om natten översättning i ordboken svenska – engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk.

Han kom om natten translation in Swedish-German dictionary I Han kom midt om natten og bankede på min dør. Jeg havde ligget i min seng siden midnat og vendt og drejet mig uden at kunne falde i søvn. Tank bøjede mig ned og jeg lod min tunge overtage min hånds behandling, lod den glide over hans baller og ned til hans mest følsomme sted. Han vred sig stadig me Get this from a library! Han kom om natten = The talk of the town. [Irwin Shaw; Sidney Buchman; Sydney Harmon; Ted Tetzlaff; George Stevens;] Denna man som har följt mig alla dessa år. Midnatt och telefonen ringde. Jag såg vem det var och svarade. Han skrattade och frågade vad jag gjorde. Ligger i min. Definitions of Han kom om natten, synonyms, antonyms, derivatives of Han kom om natten, analogical dictionary of Han kom om natten (Swedish) Læs om e-bogen Han kom om natten eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788711478318

Han kom om natten

Leave a Reply