H.C. Andersen og familien Wulff

ISBN10: 8712046043
ISBN-13: 9788712046042
Forlag: Det Kongelige Bibliotek

Da H.C. Andersen i 1819 kom til København, var det hans mål at blive noget ved teatret. Men som tiden gik, indså han, at han hverken havde en fremtid som balletdanser, sanger eller skuespiller. I stedet gav han sig til at skrive skuespil og kom i den forbindelse i kontakt med søofficeren og Shakespeareoversætteren P.F. Wulff. I hans hjem og familie fandt Andersen, som han skriver i Mit Livs Eventyr ”et sandt Hjem”. Fru Wulff blev nærmest som en moder for ham i skoletiden i Slagelse og Helsingør. Hun var altid parat til at trøste og støtte ham, men hun var heller ikke bange for at sige ham sandheden, når hun syntes, at han klagede for meget, eller hans drømme blev for højtflyvende. H.C. Andersen blev også en nær ven med børnene i familien. Med H.C. Andersen og familien Wulff. En samling breve 1823-1875, der tæller 193 breve, afsluttes arbejdet med udgivelsen af H.C. Andersens breve fra og til familien Wulff. Den kan læses som et værdifuldt supplement til Andersens selvbiografier, hvor man følger den unge digterspire fra skoletiden til verdensberømt eventyrdigter.

Get this from a library! H.C. Andersen og familien Wulff : en samling breve 1823-1875. [H C Andersen; Kirsten Dreyer] Get this from a library! H.C. Andersen og familien Wulff : en samling breve 1823 – 1875. 2, Kommentarer. [Hans Christian Andersen; Kirsten Dreyer] Forfatter: Kirsten Dreyer, Titel: H.C.

Andersen og familien Wulff, Pris: 266,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet ‘H.C. Andersen og familien Wulff’ – fra H.

C. Andersen-litteraturen (Fra den bibliografiske samling på andersen.sdu.dk, et samarbejde mellem H.

C. Andersen … Da H.C. Andersen i 1819 kom til København, var det hans mål at blive noget ved teatret. Men som tiden gik, indså han, at han hverken havde en fremtid som. H.C.Andersen og familien Wulff. Dette møde mellem Andersen og Wulff blev indledningen til et årelangt bekendtskab og senere familiært venskab med familien Wulff. Køb ‘H.C. Andersen og familien Wulff’ bog nu. Da H.C. Andersen i 1819 kom til København, var det hans mål at blive noget ved teatret. Men som tiden. Læs om H.C. Andersen og familien Wulff – En samling breve 1823-1875. Udgivet af Det Kongelige Bibliotek. Bogens ISBN er 9788712046042, køb den her h c andersen og familien wulff kommentar Download h c andersen og familien wulff kommentar or read online here in PDF or EPUB. Please click button to get h c andersen. H.c. Andersen Og Familien Wulff bog: – En samling breve 1823-1875Da H. C. Andersen i 1819 kom til København, var det hans mål at blive noget ved teat. Low Prices on H C Andersen. Free UK Delivery on Eligible Orders

H.C. Andersen og familien Wulff