Historien om en mor

Sprog: Dansk
Sideantal: 61
Udgivet: 01-10-2015
ISBN10: 8775238187
ISBN-13: 9788775238187
Forlag: Bibelselskabet

“Historien om en mor” er en mytisk fortælling om tab.

En indre rejse gennem sorgens faser – kamp, fortvivlelse og til sidst accept. I smukke og dramatiske billeder genfortæller Peter Madsen historien om en mors kamp mod døden for ikke at miste sit syge barn. Hun er parat til at ofre alt, men når til sidst frem til at måtte acceptere sin skæbne.

Bogen er en visuel fortolkning af H.C. Andersens “Historien om en moder”, som digteren skrev i 1847. Fortællingen er kort, men stikker dybt, og i Peter Madsens stærke streg bliver historien foldet ud på mest hjertegribende vis.

Peter Madsen er prisbelønnet forfatter og tegner. Han står bag klassikere som “Menneskesønnen”, “Historien om Job”, “Signes Jul”, “Rejsen til Jerusalem” og den berømte tegneserie “Valhalla” om de nordiske guder.

6/8/2015 · Pudding-TV er en YouTube-kanal med barnesanger på norsk.

Tanken bak er at barn kan lære samtidig som de har det gøy gjennom morsomme, pedagogiske videoer. Historien om Sala Silvergruva måste ju börja någonstans. Riktigt när och hur kan vi inte vara säkra på men kan jag ge er historien som den berättades för mej. TV programmer fra DR med “historien om danmark” i titlen. 5/29/2011 · Sverre ble født i Norge, men vokste opp i Kirkjubøur på Færøyene. Ifølge sagaen skal Sverre ha fått høre av mor si, Gunnhild, at han var sønn av.

M artin Luther blev født 10. november 1483 mens familien en kort tid boede i Eisleben. Byen ligger i delstaten Sachsen-Anhalt (200 km sydvest for. Grønhøj nær Viborg blev etableret som en kartfoffeltyskerkoloni i 1760. Om landsbyen og dens huse i dag. Første afsnit af den nye sæson i »Historien om Danmark« forvandler en farverig epoke til gråligt ingenmandsland og fortier fuldstændig centrale fænomener som. Boktyven, Markus Zusak. Dette er en nydelig bok som det er verdt å få med seg.

Det tar litt tid å komme innpå karakterene i boka, men det er ikke bortkastet å. Teknobilerne’s historie og beretning om personerne omkring Tekno. Klik og læs hele historien! Indhold Historien Forside Top. Hans Gjedsted. En klat mørtel – og flere sten. til. Gislum og Vognsild Sognes historie i 1700-årene

Historien om en mor

Leave a Reply