Historien om K.E. Løgstrup

Sprog: Dansk
Sideantal: 285
Udgivet: 03-09-2007
ISBN10: 8774574523
ISBN-13: 9788774574521
Forlag: Forlaget Anis

Bogen anlægger et helhedssyn på Løgstrups livsværk. Den formidler hans tanker, både til fagfæller og til alle andre interesserede. Og den fortæller biografisk om Løgstrups liv, både hans offentlige virke og private forhold af almen interesse. Bogen er velegnet som introduktion til forfatterskabet. Den kan bruges af studerende og som studiekredsgrundbog – og til almindelig lystlæsning.

Så brilliant udført, at jeg godt tør sige, at dette ganske enkelt er bogen for enhver begynder udi den løgstrupske filosofi … bogen er den klareste og mest pædagogiske fremstilling af Løgstrups tænkning hidtil.

Lars Sandbeck, Politiken

Et blivende hovedværk i den efterhånden omfattende Løgstrup-litteratur … stramt og velkomponeret, begejstret og indviet … Nye Løgstrup-læsere kan begynde her og gamle fortsætte.

Johs. H. Christensen, Jyllands-Posten

Ole Jensens introduktion til K.E. Løgstrup er i sjælden grad god og medrivende og gjort i ét stykke * * * * * * (6 stjerner)

Nils Gunder Hansen, Berlingske Tidende

Et facetteret billede af manden og en glimrende indføring i hans originale bidrag til filosofi og teologi.

Johannes Værge, Weekendavisen

Fungerer eminent som en indføring i Løgstrups teologi … (Ole Jensens bog) er præget af et stort kendskab til stoffet samt en lige så stor kærlighed til K.E. Løgstrup, og der er tale om en imponerende klar gengivelse af et uhyre omfangsrigt tankeunivers. Løgstrup er svær at læse, men med Historien om K.E. Løgstrup er læseren hjulpet rigtig godt på vej til en forståelse af, hvad Løgstrup egentlig var ude på.

Sørine Gotfredsen, Kristeligt Dagblad

Til fulde et vellykket biografisk værk om Løgstrups tænkning.

Mikkel Wold, Information

Forfatter: Ole Jensen, Titel: Historien om K.E. Løgstrup, Pris: 128,00 kr., Kategori: Bøger, Format: Indbundet Fremragende introduktion til Løgstrups forfatterskab.

Ole Jensen. Historien om K.E. Løgstrup. 286 sider Kr. 249. Anis 2007. Sommerferien er også tiden.

Get this from a library! Historien om K.E. Løgstrup. [Ole Jensen] K.

E. Løgstrup fotograferet i 1965 i det bakkede landskab lige uden for sit hjem i Hyllested nordøst for Ebeltoft.. Historien om børnelitteratur; Læs om Historien om K.E. Løgstrup. Bogen fås også som E-bog eller Brugt bog. Bogens ISBN er 9788774574521, køb den her Historien om K.E. Løgstrup has 9 ratings and 0 reviews: Published September 3rd 2007 by Anis, 285 pages, Hardcover Introduktion til den danske teolog og filosof K.E. Løgstrups (1905-1981) liv og forfatterskab. Om temaerne etik, metafysik, religionsfilosofi og. Bogen anlægger et helhedssyn på Løgstrups livsværk. Den formidler hans tanker, både til fagfæller og til alle andre interesserede. Og den fortæller. Køb Historien om K.E. Løgstrup. Introduktion til den danske teolog og filosof K.E. Løgstrups (1905-1981) liv og forfatterskab. Om temaerne etik. Bogen anlægger et helhedssyn på Løgstrups livsværk. Den formidler hans tanker, både til fagfæller og til alle andre.

Historien om K.E. Løgstrup

Leave a Reply