Human ernæring

Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Udgivet: 01-12-2006
ISBN10: 8790363280
ISBN-13: 9788790363284
Forlag: Nucleus

Human ernæring – grundbog i ernæringslære af Gustav Nedergaard er en grundbog, som kan anvendes ved uddannelse af Professionsbachelorer i ernæring og sundhed og ved uddannelse i hjemkundskab for folkeskolelærere. Bogen henvender sig desuden til undervisere og vejledere i kost og ernæring og kan ydermere bruges som håndbog på de videregående uddannelser i medicin, biologi og levnedsmiddelvidenskab.

Bogen omhandler kulhydrater, fedt, protein og alkohol, og antioxidanter præsenteres som indledning til kapitlerne om vitaminer og mineraler.

Denne 4. udgave er revideret med helt nye og aktuelle kapitler.

Institut for Idræt og Ernæring beskæftiger sig på højeste internationale niveau med forskning, uddannelse, innovation og formidling inden for.

Kosthold versus ernæring. Kosthold er fellesbetegnelsen for den tilberedte mat og drikke et individ inntar. Spesialkost, tidligere kalt diett, bestemte. Ni.

dk er et manuelt indekseret linkkatalog, der leverer den bedste indgang til den danske del af internettet. Når du søger information om et givent emne. Løbebånd (Købsguide) Video – Få hjælp til det helt rigtige valg af løbebånd Læs hele artiklen Er en efterskole i Midtylland tilknyttet indre mission, KFUM og KFUK Overvejer du at læse kandidatuddannelsen i humanfysiologi? Læs om adgangskrav, undervisning, jobmuligheder og meget mere for kandidatuddannelsen i.

Som klinisk diætist arbejder jeg med sammenhængen mellem ernæring, sundhed og sygdom, og hvordan man via kosten kan få en sundere hverdag og et sundere.

Proteiner er både den mest udbredte og mest forskelligartede af de kemiske forbindelser, vores krop er opbygget af. I gennemsnit udgøres omkring 50 % af. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev Leave this field empty if you’re human: Omnivor eller altædende dyr er betegnelsen for et dyr, der lever af både planter og andre dyr som fødekilde. Mennesker er omnivore fra naturens side. Se.

Human ernæring

Leave a Reply