Humanistisk palliation

Sprog: Dansk
Sideantal: 445
Udgivet: 03-10-2011
ISBN10: 8741254503
ISBN-13: 9788741254500
Forlag: Hans Reitzels

Humanistisk palliation er en introducerende antologi til det palliative felt, dens teori, metode, etik og praksis.

Bogen fremmer læserens forståelse for sociale, kulturelle, socialpsykologiske, psykologiske og åndelige aspekter af pleje af og omsorg for døende. Humanistisk palliation har dermed en bred og patientorientet tilgang til det palliative arbejde, snarere end en klinisk eller medicinsk tilgang. Bogen udforsker de forskellige faglige perspektiver, etiske udfordringer og terapeutiske, filosofiske og trøstende perspektiver. Antologien er henvendt til professionelle og studerende inden for det sundhedsfaglige og sociale område.

I VBN registreres publikationer, forskningsprojekter, forskningsaktiviteter samt presseklip fra Aalborg Universitet. Registreringerne er knyttet til de enkelte. Master i Humanistisk Palliation, MHP.

Studieadministrationen. Fibigerstræde 5, lok. 49 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 9608 26/10/2011 · Master i Humanistisk Palliation, Aalborg Universitet. Master i Humanistisk Palliation, Aalborg Universitet. Skip navigation Sign in. Search.

Læs om Humanistisk palliation – teori, metode, etik og praksis. Udgivet af Hans Reitzels. Bogens ISBN er 9788741254500, køb den her Sorg som relation og emotion – konturerne af en kritik af den tiltagende patologisering af sorgen. Publication: Research – peer-review › Journal article Palliation er et andet ord for lindring.

Ordet dækker over den professionelle indsats der er i dag har henblik på, at forebygge og lindre lidelse for mennesker med. Siden 1998 har mange parter arbejdet for at sikre de faglige kompetencer inden for palliation gennem videre- og. Masteruddannelse i humanistisk palliation Læs om Humanistisk palliation i kategorien Medicin/sundhed/sygdom med ISBN nr. 9788741254500 fra forlaget Hans Reitzel. Humanistisk Palliation er en antologi og en. 2 1. Bekendtgørelsesgrundlag Masteruddannelsen i Humanistisk Palliation (MHP), på engelsk Master of Humanistic Palliative Care, er tilrettelagt med udgangspunkt i. Humanistisk Palliation er en antologi og en introduktion til den del af det palliative felt, der er optaget af at forstå de sociale, kulturelle, socialpsykologiske.

Humanistisk palliation

Leave a Reply