Humor på arbejde

Sprog: Dansk
Sideantal: 176
Udgivet: 15-04-2011
ISBN10: 8702084996
ISBN-13: 9788702084993

Ingen professioner kan beskyldes for at være humorforladte. Vi griner bare af forskellige ting . – sådan skriver Karen-Marie Lillelund i sin nye bog Humor på arbejde – Du bestemmer selv, hvor sjovt det skal være. Karen-Marie vil bringe humor ind på arbejdspladserne, for vi trænger til det.   Karen-Marie har været i praktik i en lang række forskellige job: hos skattevæsenet, i en bank, i en butik, på en skole, på et hospital … Læs hendes underholdende og lærerige bog om praktikopholdene, om hvordan vi får humor på arbejde, om hverdagsgrin, sækkestole, latterklubber, børnerim, vitawrap – og om, hvordan ens indstilling til arbejdslivet kan gøre en forskel.   Karen-Marie kommer bl.a. med sine bud på, hvorfor vittigheder ikke er et godt sted at starte, hvor vigtigt det er at skifte perspektiv en gang imellem, hvorfor latter er lig med læring. Hun skriver om, at ingeniører tit er sjovere end deres rygte, hvorfor grøn ikke altid er en god vægfarve, ligesom man her i bogen kan finde forklaringen på, hvorfor bedstemødre har store numser. Bogen kommer altså vidt omkring i emnet arbejdshumor, men giver samtidig nogle meget seriøse og brugbare bud på, hvordan vi bringer arbejdsglæde, tilhørsforhold, kollegaskab og engagement tilbage til de danske arbejdspladser. Kapitler i bogen:

Lær af dem, der kan Det skal være sjovt at være her Et lattermildt miljø Hvor sjovt må det være Den, der kun ta’r sjov for sjov Kickstart eller kolde afvaskninger Hvem tør kaste den første sten? Hvad gør en sjov virksomhed? Bo bedre, hyggeligt eller måske sjovt Når virksomheden har humor Uddannelse med fokus på humor Hvad gør en sjov medarbejder? Hvad skal vi lege? Motion er også sjovt Hvornår begynder det sjove?Børsen skrev:  Det er en sjov bog. Det er en let bog. Det er en velskrevet bog. Det er en velillustreret bog.

Lyt til interview med Karen-Marie Lillelund i Rundt om bøger på JP Radio.

Fil størrelse: 3530 KB

Karen-Marie Lillelund – humor på arbejde. 36 669 liker dette · 1 867 snakker om dette. Karen-Marie Lillelund. Foredragsholder og forfatter med humor som.

Karen-Marie Lillelund – humor på arbejde. 35 959 liker dette · 1 288 snakker om dette. Karen-Marie Lillelund. Foredragsholder og forfatter med humor som. Karen-Marie Lillelund – humor på arbejde. 36,805 likes · 3,488 talking about this. Karen-Marie Lillelund. Foredragsholder og forfatter med humor som. Karen-Marie Lillelund – humor på arbejde. 36.784 Synes godt om · 3235 taler om dette. Karen-Marie Lillelund. Foredragsholder og forfatter med humor som. På Humor Siden finder du mange sjove spil, videoer og billeder som du med garanti kan få en god griner af, så kig forbi. FOREDRAG OM HUMOR PÅ ARBEJDSPLADSEN.

Med stor selvironi og humoristiske observationer inspirerer Rune Green sine tilhørere på en sjov og underholdende måde til. Køb ‘Humor på arbejde’ bog nu. Ingen professioner kan beskyldes for at være humorforladte.

Vi griner bare af forskellige ting. – sådan. Når jeg holder foredrag er humoren mit omdrejningspunkt. Uanset om jeg taler om kommunikation, stress, livsglæde eller kontorindretning. Læs om e-bogen Humor på arbejde eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788702084993 Læs om Humor på arbejde – Du bestemmer selv hvor sjovt det skal være. Udgivet af Gyldendal.

E-bogens ISBN er 9788702084993, køb den her

Humor på arbejde

Leave a Reply