Hundens pasning

Sprog: Dansk
Sideantal: 192
Udgivet: 21-08-2013
ISBN10: 8778576113
ISBN-13: 9788778576118
Forlag: Forlaget Atelier

Hold din hund sund og gladGiv din hund den omsorg, den fortjener, fra hvalp til ældre hund.

Denne letlæselige guide er fyldt med ekspertråd om fodring, pelspleje, leg, opdræt og forklaring på hundens adfærd.

Detaljeret information om hundens helbred gør det muligt for dig tidligt at opdage problemer og give hunden den nødvendige pleje.

Med pasningsteknikker vist skridt-for-skridt og checklister har bogen alt, hvad du behøver for at nyde livet med en glad og sund hund.

Suppler denne bog med Gwen Baileys bøger TRÆN DIN HVALP og DEN STORE BOG OM HUNDETRÆNING.

Velkommen til Hund & Trænings webshop. Vi håber du finder hvad du søger. Er der noget du er i tvivl om, så kig i informationsboksen i menuen til venstre, hvor du. Jættegårdens hundepe – www.jaettegaarden-hundepension.dk HVALPE.

INGEN HVALPE PLANLAGT. KØB AF HVALP Vores hunde er familiehunde, de bor og færdes i huset, hvor vores hvalpe fødes … Du skal medbringe-foder til hele perioden, gerne portionspakket;)-tæppe eller pude som dufter af hjemme, dvs ikke nyvasket.-godt tætsiddende halsbånd Alle weekender er fyldt i december 2017, der er få ledige pladser på hverdage 😉 Jul og nytår er fyldt, vi skriver ikke flere på venteliste. Det skal være nemt og trygt at forsikre din hund. Agria tilbyder omfattende hundeforsikringer som giver tryghed hele hundens liv, fra … Oprindelsesland. Border Collie har oprindelse i England og Skotland. Hundens størrelse. Border Collie har en højde på 50 – 53 cm og en vægt på 18. Søg efter artikler, der er relevante for dig med søgefunktionen i Pedigree artikler om sundhed og pasning Vælg din hunds alder og det emne, du er interesseret i at. Dyr er både hyggelige og underholdende medlemmer af familien. Samtidig lærer de os om empati og ansvar. Se udvalget af tilbehør og foder til dyr online. Oprindelsesland. Golden Retriever har oprindelse i England. Hundens størrelse. Golden Retriever har en højde på 51 – 61 cm og en vægt på 27 – 35 kg

Hundens pasning

Leave a Reply