Hvis dit liv var et køkken

Sprog: Dansk
Sideantal: 207
Udgivet: 11-04-2012
ISBN10: 8712046191
ISBN-13: 9788712046196
Forlag: Gads Forlag

”I stedet for at bruge hele dit liv på at finde det rigtige job, så gør det til dit vigtigste job at finde dit rigtige liv.” – Pernille Spiers-Lopez

Hun har været global HR-chef for 135.000 ansatte og en del af IKEAs absolutte topledelse i ti år. Hun fik sat IKEA på landkortet i Nordamerika, hun er medlem af flere eksklusive netværk og bestyrelser, blandt andre Women’s Leadership Board tilknyttet Harvard University og Save the Children US – og så er hun opvokset i Funder uden for Silkeborg.

Navnet er Pernille Spiers-Lopez. En kvinde, der med egne ord kom til USA som ung, naiv iværksætter med den helt forkerte uddannelse og det helt forkerte køn. I hvert fald hvis man vil til tops.

Og det ville Pernille. Men på sin helt egen måde. Hvor mange andre topchefer ville fx åbent erkende, at de lader sig inspirere af digte? Og hvor mange andre ville frivilligt vende det hele ryggen i en alder af 52 år, uden at have en plan B – alene fordi livet skal være drevet af passion. Det kræver mod, eventyrlyst og en grundlæggende evne til at lytte til sig selv. Det har Pernille. Hun kan hun noget, som mange (kvinder) ikke kan finde ud af: Hun er fyldt med selvtillid, hun tør følge sine drømme – og så tør hun åbent indrømme, at kvinder ofte er den største stopklods for sig selv.

I Hvis dit liv var et køkken… åbner Pernille sin egen, personlige værktøjskasse med konkrete øvelser og spørgsmål til eftertanke for at få dig til tops – ikke nødvendigvis på jobbet, men i dit eget liv. Et liv, som du selv skruer sammen, så alle elementerne passer til dig og dine drømme. Bliv blandt andet inspireret af Pernilles farvel til illusionen om at være perfekt, hendes opgør med myten om ”den gode mor”, hendes evne til aldrig at ærgre sig – og hendes mod til at stå ved den, hun er. Også når det måske er besværligt.

Og målet? At du når til et punkt, hvor du hviler i dig selv, ved hvad du vil, er i kontakt med dine indre værdier og kender faresignalerne, når du går på kompromis med dig selv.

6 stjerner. – Fyns Stiftstidende

Pernille Spiers-Lopez (f. 1959) bor i USA, hvor hun er kendt som en af landets mest indflydelsesrige erhvervskvinder. Bogen er skrevet i samarbejde med journalist Karin Gråbæk (f. 1969), der er bosat i London.

Kig med her, hvis du er på jagt efter inspiration til et smukt køkken-alrum. Vi har nemlig samlet en masse inspirerende billeder, tips og vigtige råd. Et lyst køkken fik helt nyt liv med et stort maleri.

Kunden havde nogle bordeaux røde køkkenstole, som blev fremhævet med den røde farve i maleriet. Jeg elsker mit køkken Vi har hygget til aften med lækre og søde kirsebær ️ Men jeg måtte altså lige have et billede sammen med de her skønne bogstaver fra @. Vi har et stort udvalg af Italienske fliser til køkken, og kan hjælpe, om du skal indrette eller friske dine gamle håndlavede køkkenfliser op.

Skal du have finansieret et nyt køkken, eller ønsker du at ‘spise dine mursten’, så er Nykredit Bank PrioritetsLån måske noget for dig. Nykredit Bank. Her kommer der indlæg fra skuffen. En gratin. En blomkålsgratin som jeg lavede for et stykke tid siden.

Gratinen er nem og enkel og man kan bruge broccoli, man kan. Skuespilleren Malene Schwartz var fem år, da hendes farmor døde, og de to nåede aldrig at møde hinanden. I 2009 besluttede hun sig for at undersøge, hvem hendes. Som elev bliver du indkvarteret i et af vores fire elevhuse, hvor du får dit eget værelse med bad og toilet. I hvert af husene er der bl.a. et fælles køkken. 1. Tag den hurtigt op af vandet! Dette giver næsten sig selv. Hvis telefonen er under vand for længe, vil den kortslutte. Derfor skal du skynde dig at fiske. Det russiske køkken. Brød og salt. Den russisk madkultur har udviklet sig i et tæt samspil mellem folkelige traditioner knyttet til årstidernes skiften og.

Hvis dit liv var et køkken

Leave a Reply