Hvordan organisationer fungerer

Sprog: Dansk
Sideantal: 494
Udgivet: 14-08-2014
ISBN10: 8741258606
ISBN-13: 9788741258607
Forlag: Hans Reitzels

Her får du en udførlig indføring i organisationsteori og op til flere syn på og emner indenfor feltet.

Hvordan organisationer fungerer er især henvendt til studerende på videregående uddannelser og handler om organisation og ledelse heraf. For hvordan fungerer organisationer egentlig? Med en lang række eksempler og teoretiske perspektiver, får læseren både bred viden om teori og praksis.

Dag Ingvar Jacobsen og Jan Thorsvik står bag Hvordan organisationer fungerer, som er oversat fra norsk til dansk. Undervisere på de højere læreanstalter kan også have stor glæde af bogen.

Få adgang til de seneste funktioner i Adobe Photoshop CC.

Nu med mere bibliotekelement support, flere skabeloner og UI-sæt i … Hos Ingerfair møder du erfarne konsulenter som brænder for at udvikle bæredygtige frivilligmiljøer så organisationer lykkes med det, de er sat i verden for. Gareth’s work integrates insights drawn from the major currents of history and social thought with a focus on the challenges of leadership and management in today. Mobilbetaling på en let måde, når du skal betale til andre brugere, i forretninger og online. MobilePay er en app fra Danske Bank, der kan bruges af alle. LEAD – enter next level er først og fremmest et fagligt hus, som er optaget af, at vi og andre gør det rigtige, så ledelse styrkes, og organisationer udvikles. Kerneværdier. Der er tre værdier (EKO), der gør CharityGuard til et specielt sted at arbejde. Tilsammen udgør de en tilgang, der binder alt, hvad vi gør, sammen: betterpeople er et konsulenthus beliggende i Aarhus og Herlev. Vi hjælper dig med rekruttering, organisationsudvikling og coaching. Legalisering hvor og hvordan?. Når et dansk dokument skal bruges i udlandet, skal det ofte legaliseres. Resumé. Retningslinjer for Tilgængeligt Webindhold (WCAG) 2.0 omfatter en bred vifte af anbefalinger til, hvordan webindhold kan gøres mere tilgængeligt. Vi vil på årets konferanse belyse hvordan hørselstap hos barn og unge påvirker deres psykiske helse. Hvilken betydning har nedsatt hørsel for barn og unges.

Hvordan organisationer fungerer

Leave a Reply