Hvorfor meditere?

Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Udgivet: 12-03-2012
ISBN10: 8792542255
ISBN-13: 9788792542250
Forlag: Forlaget Mindspace

Lær kunsten at meditere

Overalt, hvor han kommer, bliver den buddhistiske munk Matthieu Ricard bedt om at forklare, hvad meditation er, hvordan man gør det, og hvad det kan føre til. I denne elegante, guidende og let tilgængelige bog giver han svar på disse spørgsmål.

Selv om meditation er en livslang proces, selv for den viseste, kan vi ved at meditere dagligt ændre vores forståelse af os selv og verden omkring os. I denne glimrende lille bog fører Ricard os gennem meditationens teori, spiritualitet og praktiske aspekter. Han illustrerer hvert trin i sin undervisning med eksempler, der fører læserne dybere ind i deres egen praksis.

På grundlag af sine erfaringer som munk, sin nærlæsning af hellige tekster og sin dybe viden om de buddhistiske mestre viser Ricard, hvilke betydelige goder meditation baseret på uselvisk kærlighed og medfølelse kan medføre for os alle.

Matthieu Ricard er en buddhistisk munk, som havde en lovende karriere som forsker i cellegenetik, før han for 40 år siden forlod Frankrig for at studere buddhisme i Himalayaregionen. Han er bestsellerforfatter, oversætter og fotograf samt aktiv deltager i videnskabelige forskningsprogrammer om meditationens indvirkning på hjernen. Han bor i Nepal og vier meget af sin tid til humanitære

projekter i Himalayaregionen.

Bogen fås også som e-bog.

Oplev det indre liv i hjertet, Prøv vores gratis workshop med guided afslapning og heartfulness meditation, Meditere på hjertet med hjœlp af transmission.

Hvorfor meditere? Af Lisbeth Tobiesen. Når mennesker oplever stress, reagerer koppen i virkeligheden instinktivt. Den forbereder os helt enkelt på at nu skal der. Meditation for begyndere kan være svært. Lær at meditere med disse 9 råd. 8/30/2012 · Mindfulness: Hvorfor meditere? Tara Magasin.

Loading. Meditation – Lær at meditere 2. – Duration: 13:44. Sasja Ravndal 2,655 views. 13:44. 7/7/2016 · Dette er den første video i en serie om meditation. I videoerne kan du høre om, hvordan du mediterer, om forskellige måder at meditere på, og så får. Hva sier forskningen om effekten av regelmessig meditasjon og oppmerksomhetstrening? 13 grunner til å meditere regelmessig.

Ofte opfordres man til at meditere på disse for ikke at ‘flyve væk’ i andre mentale himle – de sørger for, at man holder ‘benene på jorden’. Zenbuddhistisk meditation Ny forskning viser at meditation skaber ændringer i hjernen. Henning Daverne taler i denne video om, hvad meditation er, og peger på hvorfor meditering kan hjælpe. Sådan lærer du at meditere på 30 minutter og få Lisbeth Tobiesens egne tips og erfaringer. Brug denne trinvise guide til meditation, så er du i gang.

Hvorfor meditere?

Leave a Reply