I køkkenet med Dukan diæten

Sprog: Dansk
Sideantal: 238
Udgivet: 25-04-2013
ISBN10: 8740009947
ISBN-13: 9788740009941
Forlag: Politikens Forlag

Mange kender til bestselleren “Dukan Diæten”, der har hjulpet rigtigt mange med at tabe sig, og nu er Pierre Dukan klar med dens efterfølger “I køkkenet med Dukan Diæten”.

Kogebogen indeholder 200 opskrifter, som skal gøre det lettere at følge diæten. Der er retter der udelukkende indeholder protein, og nogle der er en blanding af protein og grøntsager. Man finder både forretter, hovedretter og desserter og alt sammen skal nok få munden til at løbe i vand.

Kan du lide lækker kold tomatsuppe? Provencalsk kylling? Du finder opskrifter på mange lækre ting i “I køkkenet med Dukan Diæten”.

Hotéis a metade do preço Reserve o seu Hotel em Copenhaga Vi kender alle typerne, der har alt og afleverer en ønskeseddel med et minimalt antal ønsker. Har du svært ved at være kreativ, så find inspiration her-> – Når du er i gang med et vægttab, gælder det om at få vanerne under huden, og derfor synes jeg, du skal tage din egen mad med, når du bliver inviteret ud. Kære Jane Jeg har sendt dig en blogaward fra min blog Sund for Sjov. Jeg håber, du har lyst til at modtage den og lege med 🙂 KH Charlotte

I køkkenet med Dukan diæten

Leave a Reply