Implementering af politik (Offentlig forvaltning i Danmark)

Sprog: Dansk
Sideantal: 232
Udgivet: 10-09-2008
ISBN10: 8776755908
ISBN-13: 9788776755904
Forlag: Hans Reitzels

Det er ikke just en leg at implementere offentlig politik og i Implementering af politik giver Søren Winter os et indblik i, hvordan det egentlig foregår, hvad end der er tale om iværksættelse af lovgivning eller andre politiske beslutninger. I Implementering af politik præsenteres vi for den politiske proces, der ofte foregår i et samspil mellem forskellige aktører, som oftest sidder med meget forskellige interesser. Implementering af politik er skrevet til studerende, der befinder sig på et studie, som har med offentlig forvaltning eller offentlig politik at gøre. Bogen fungerer, hvad end man studerer på universitetet eller på professionshøjskole.

Velfærdsstaten i Danmark var den konkrete udmøntning af den type velfærdsmodel, som fortrinsvis blev udviklet i Europa i det 20. århundrede. GDPR-implementering i praksis EU-persondatakonferencen 2017 Revision. Skat. Rådgivning.

AP Pensions pragmatiske tilgang om at … Regeringens nye nationale anbefalinger om styrkelse af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, KL’s socialpolitiske udspil, ny overenskomst for Almen Praksis og. Medlems- og interesseorganisations for Danmarks kommuner Nu har du chancen for at blive en del af KL’s indsats med verdensmålene – og være med, når KL arbejder for god implementering af ny planlov i kommunerne.

Alexander Osterwalder. Alex Osterwalder er forfatter, foredragsholder og rådgiver inden for innovation af forretnings-modeller. Hans praktiske tilgang til at designe. Modelversionen Adam juli 2017 afløser modelversionen okt16. Der er få ændringer i modelversionen jul17 – Befolkning og arbejdsmarkedsbalance giver mulighed for. Rigsarkivet indsamler, bevarer og tilgængeliggør den offentlige administrations arkivalier i form af dokumenter, data, tal og billeder. Hold dig opdateret med juridisk nyt på horten.dk. Vi skriver om aktuelle juridiske emner, lovforslag, principielle domme, afgørelser mv. inden for alle specialer. Budgettet for 2018-21 består af det fremlagte budget til 1. behandlingen tillagt budgetforliget, som er indgået mellem Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti.

Implementering af politik (Offentlig forvaltning i Danmark)

Leave a Reply