Inden for revet

Sprog: Dansk
Sideantal: 61
Udgivet: 06-02-2015
ISBN10: 8702170906
ISBN-13: 9788702170900
Forlag: Gyldendal

Pernille Abd-El Dayems første bog, Inden for revet, handler om at være elsket, beskyttet og i tvivl om, hvor grænserne for omsorg ligger. Den undersøger på sprogligt og tematisk plan om brændingen ude over revet fører ind i det stille vand mod kysten, hvor familien og samfundet er, eller ud til udstødelsen ude på det åbne hav. Bogen foregår dels omkring det koralrev, der omringer og beskytter en konkret tropeø, dels i jeg’ets nærmeste omgivelser og i hendes erindrings silhuetter af familiemedlemmer og deres stille færden, som danner former, jeg’et kan bevæge sig ind i og ud af, som de tomme polypskaller, der former et koralrev og danner fundament for nye polypper.

Pernille Abd-El Dayems første bog, Inden for revet, handler om at være elsket, beskyttet og i tvivl om, hvor grænserne for omsorg ligger. Den undersøger på. Den debuterende Pernille Abd-El Dayems koncentrerede og fortættede små prosastykker kredser med stor sproglig præcision og sanselighed omkring begreber som. Ude ved revet Jeg drømte, at jeg hedder Pernille. Det virkede som en perversion. Gerne at ville være underlagt det navn, smile og sige: Jeg hedder Pernille. www.kopk.dk Et intenst forløb, hvor man ikke kan undgå at blive revet med, fortæller hun.. søn 14:25 Frivillige tømmer Coop-butikker for overskudsmad inden jul; Pernille Abd-El Dayem is the author of Inden for revet (3.35 avg rating, 17 ratings, 2 reviews, published 2015) Officielt er salget blot lige sat i gang, men ud af 51 nye byggegrunde i Tirsbæk Bakker ved Bredballe nær Vejle er 24 grunde allerede reserveret i forsalg. ”Jeg drømte, at jeg hedder Pernille.” Det är en underbar inledning till denna bok Inden for revet 6/26/2013 · Endnu en lækker aften på revet. Et par dage inden, fik Lars en flot havørred på 3kg og denne gang måtte han se sig slået til en endnu større.

2. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get.

Inden for revet

Leave a Reply