Indre landskab

Sprog: Dansk
Sideantal: 73
Udgivet: 05-10-2014
ISBN10: 8793270259
ISBN-13: 9788793270251

Thomas Olesen har en livlig fantasi, der altid sætter kulør på den somme tider triste dagligdag. Men han glemmer aldrig det vigtigste her i tilværelsen: menneskerne.Med digtsamlingen Indre landskab lukker han op sine allermest private tanker, tvivl og konklusioner. Digtene kan være ligefremme, men de kan også være kryptisk legende, hvor middelalderlige borge og troldeskove pludselig bliver relevante for forståelsen af samfundet i Danmark anno 2014. Og de er alle båret frem med den ærlige og kærlige bagtanke, at vi skal huske at værdsætte og nyde livet, uanset hvor travlt vi så ellers har med at gennemleve dagene.Yngre læsere er velkomne, men målgruppen er vi voksne, der har brug for at genlære glæden ved leg og ved eventyr.Uddrag af bogen:SkovfolketEn lille skovalfhørte jeg spilleen rosa klangfra skovens dyb.Let og frimodigtsværmede tonernesom bier om blomsterog silke i top.I rodløshedens angstog længslen efter yndebegyndte jeg at drømme,at skoven var mit hjem.Men …den lille skovalf,jeg aldrig fandt.Dog til evig tid høresden sagte, rosa klang.Om forfatteren:THOMAS OLESEN (f. 1972) er uddannet pædagog, men har siden 2001 været på førtidspension. Nu bruger han tiden på at skrive, male og tegne. Indre landskab er hans debut.Fil størrelse: 2868 KB

Titel: Tid til indre fordybelse Størrelse: 40 x 50 cm Pris: (Før: 3500 kr.) Nu: 2450 kr. Sammen med Rørbæk og Møller har vi vundet rammeaftalen for Søndre Campus og City Campus, der omfatter universitetets områder i centrum af København og på Amager. Introduktion til Europas Indre Vandveje. Sejlads på Europas indre vandveje har for danske sejlere to formål, dels at opleve den specielle verden der findes på og. Hempel Kollegiet, DTU. HEMPEL KOLLEGIET, DTU – konkurrence vundet juni 2015/ Indflytnings klar studiestart 2017. FÆLLESSKABET H-kollegiet er et mødested for. G9 designer og producerer produkter for indretning af park & byrum. Med afsæt i dansk design og smedehåndværk forfølger vi vore kunders og egne ideer.

Vi. ABOUT COLORCLOUDSTUDIO is a multidisciplinary studio setup in 2010. The Studio is based in Aarhus, Denmark, but looks at the world as its working platform and market. Bægre. Bægrene er elementet vand. Psykologisk forbindes de med følelser og kærlighed. Bægrene er forbundet til kristendom via den hellige gral eller. SLA er et internationalt anerkendt byudviklings- og rådgivningsfirma, der arbejder med landskab, byrum og byplanlægning Oplev en uge på smukke Bali med fordybelse, stilhed, indre fred og ro. Nyd yoga, meditation, massage, åndedrætsøvelser, mindfulness, lækker mad og afslapning på. I formgivningen af Dansk Jødisk Museum har Daniel Libeskind taget udgangspunkt i et enestående træk ved dansk jødisk historie: at flertallet af danske jøder blev.

Indre landskab

Leave a Reply