Ingen sang over min vugge

Sprog: Dansk
Sideantal: 368
Udgivet: 25-01-2016
ISBN10: 8793395191
ISBN-13: 9788793395190
Forlag: Mellemgaard

Ingen sang over min vugge er en stærk skæbnefortælling om Frederikkes liv i 1800-tallets Danmark. Da Frederikkes oldebarn i en række arkiver finder mere end hundrede kilder til oldemorens liv, træder dennes fantastiske livshistorie frem lidt efter lidt. Vi kommer med på en svimlende tur tilbage i tiden og følger Frederikkes arbejde som sygeplejerske på københavnske hospitaler, men skæbnen vil, at hun i sit eget liv må kæmpe mod både fysisk og psykisk sygdom. Og som om det ikke var nok, så må hun også som enlig mor kæmpe en drøj kamp for overhovedet at overleve. Det samfund, hun levede i, tilbød hende ikke en plads eller et værdigt liv, så hun måtte kæmpe sin egen barske livskamp. Foruden Frederikkes gribende historie giver romanen også et fascinerende indblik i den måde medicin, kirurgi, sygepleje og psykiatri blev praktiseret på i denne periode.

Uddrag af bogen

Jeg fortryder noget så hårdt, at jeg lod mig lokke til at blive indlagt på denne galeanstalt. Jeg er så fortvivlet og nedtrykt over at være her. De mennesker her, som fortæller lægerne usande ting om mig, kan jeg ikke respektere. For mennesker, som graver en grav for andre, falder selv i den til sidst. Og tror overlægen og lægerne virkelig, at jeg er så simpel, ond og utaknemmelig, så lad dem tro det. Min samvittighed er fri, så lad dem sige, hvad de vil. Jeg er snart ligeglad. Det skulle ikke undre mig, dersom der kommer nogen og siger, at jeg har slået en patient helt eller halvt ihjel. De siger, at det er mig, som hele tiden laver ufred. Det er løgn.

Om forfatteren

Vibeke Rejnholt Pfeiffer er født 1947 i Aarhus. Hun blev sygeplejerske i 1969 og har arbejdet som sådan i Danmark, Grønland, Færøerne og Norge. Hun har desuden boet i Italien, Thailand og Grækenland. Hun nærer en stor interesse for slægtsforskning og har været medlem af Slægtshistorisk Forening for Storkøbenhavn i flere år.

Ingen sang over min vugge. 15 likes. ngen sang over min vugge er en stærk skæbnefortælling om Frederikkes liv i 1800-tallets Danmark. Ingen sang over min vugge er en stærk skæbnefortælling om Frederikkes liv i 1800-tallets Danmark. Da Frederikkes oldebarn i en række arkiver finder mere end. Ingen Sang Over Min Vugge bog: Ingen sang over min vugge er en stærk skæbnefortælling om Frederikkes liv i 1800-tallets Danmark. Da Frederikkes oldeba. Frederikke er ikke født under en heldig stjerne. Hun er sygdomssvækket fra barnsben, og har et vanskeligt temperament. Hendes skæbne bliver mange år i den danske.

Læs om e-bogen Ingen sang over min vugge eller køb den hos Liveboox.com. E-bogens ISBN er 9788793420113 Ingen sang over min vugge er en stærk skæbnefortælling om Frederikkes liv i 1800-tallets Danmark.

Da Frederikkes oldebarn i en række arkiver finder mere end. Vibeke Rejnholt Pfeiffer Ingen sang over min vugge Forlaget Mellemgaard 2016 370 sider – 269,95 kr. Læs om Ingen sang over min vugge. Bogen fås også som E-bog eller Lydbog. Bogens ISBN er 9788793395190, køb den her Køb Ingen sang over min vugge. Ingen sang over min vugge er en stærk skæbnefortælling om Frederikkes liv i 1800-tallets Danmark. Da Frederikkes oldebarn i … Ingen sang over min vugge er en stærk skæbnefortælling om Frederikkes liv i 1800-tallets Danmark. Da Frederikkes oldebarn i en række arkiver finder mere end.

Ingen sang over min vugge

Leave a Reply